Sol- og varmebeskyttelse til dit hår

____

Det er ikke kun din hud der har brug for solbeskyttelse og særligt om sommeren er det vigtigt at du også husker, at beskytte dit hår imod solens stråler, hvis du vil undgå at det bliver tørt og kedeligt at se på. 

Køb Protection 2

175 DKK

Tilføj til kurv

IMG_9116 protection 2

Naturligt solfilter beskytter dit hår

____

Oplever du at dit hår føles kruset, tørt og kedeligt efter en solferie? Eller er du flittig bruger af føntørrer og andre former for varmestyling? Så kan det være en god ide, at supplere din hårplejerutine med et produkt der beskytter håret mod disse ting. 

Solens UV stråler kan skade håret, så det bliver tørt, porøst og misfarvet. Det er derfor vigtigt at beskytte sit hår - særligt om sommeren - med et produkt der forebygger fugttab i hårstrået. Nogle hårtyper har brug for mere beskyttelse end andre, dette gælder bl.a. farvet- og kemisk behandlet hår, længere hår eller hår der er eksponeret for meget sollys og vand. 

Purely Professional Protection 2 er en UV- og varmebeskyttende spray, der beskytter mod solens UV-stråler og varmebehandling på op til 220 grader. Protection 2 indeholder et naturligt solfilter udvundet af ekstrakt af solsikkefrøolie, der dokumenteret danner et naturligt solfilter, som beskytter håret mod solens stråler. Den er formuleret på en vandig base, og er fri for silikone, som gør at den hverken tynger eller fedter håret. Den er derfor ideel at anvende i både vådt og tørt hår flere gange dagligt. 

Anvendelse

  • Varme- og solbeskyttende spray til håret. Beskytter op til 220 grader
  • Beskytter op til 220 grader
  • På vandig base – fedter ikke og kan bruges flere gange dagligt uden at tynge håret
  • Kan anvendes i både vådt og tørt hår
  • Kan kombineres med treatment 1 eller oil 1 for et bedre “slip” ved varmestyling

Protection 2 sprayes med ca. 20 cm afstand og fordeles jævnt i hele håret. Produktet kan både anvendes i vådt og tørt hår. 

Hvis du anvender protection 2 i tørt hår, anbefaler vi at du lader det “trænge ind” i håret, før du bruger evt. varmestyling. 

Køb protection 2

175 DKK

Tilføj til kurv

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram