Om Purely

Purely Professional er en dansk serie af rene plejeprodukter til hud og hår. Vi er en innovativ familievirksomhed, der har en lige så stor passion for vores kunder som vores produkter. Vi har prøvet os frem drevet af nysgerrighed, stædighed og lysten til at fremstille produkter, vi selv drømmer om at bruge. Vi er stolte af det brand, Purely er i dag og elsker vores engagerede community af brugere, forhandlere og ambassadører.

Værdier

Vi ønsker at gøre det anderledes og bedre. Udvikle bedre produkter ud fra et sæt anderledes værdier og tage nye retninger. Vi har den holdning, at produkter skal være enkle og rene, de skal virke og have et formål, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.

Disse grundværdier, som vi kalder The Purely Promise, er afsættet for alle vores hår- og hudplejeprodukter, og de er stadig vores rettesnor i forhold til samtlige aspekter af Purelys univers i dag. Vi holder alle vores ideer og koncepter op imod disse værdier. De er essentielt det, vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne.

The Purely Promise er vores løfte til dig, når du vælger at hensyn til dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser: Det skal være med færrest mulige indholdsstoffer. Det skal være med de reneste ingredienser. Det skal altid have et specifikt formål. Det skal virke. Det skal fremstilles med omtanke.

Vores vækst har været organisk og drevet af vores egne ideer og de ønsker vores brugere har haft. Det vigtigste for os er, at vi kan være kompromisløse, i det vi laver, og have kontrol med alle processer omkring produktudvikling og produktion. Samtidig mener vi også, det skal være sjovt at gå på arbejde og den største motivation bag Purely Professional er, at vi ikke selv kan leve uden produkterne, vi fremstiller.

Historie

Purely Professional er et dansk familieejet brand med mere end 10 års erfaring inden for skønhedspleje. Brandet er etableret i 2011 af kemiker Ole Olsen og døtrene Cecilie og Julie Kampmann. Siden da har vi både udviklet, produceret og forhandlet både hår- og hudpleje til dig, der ønsker prisvenlige, luksuriøse og effektive produkter uden parfume og anden unødvendig kemi.


I Purely sammensætter vi, som nogle af de eneste på det danske marked, vores egne formuleringer af produkterne helt fra bunden. At udvikle produkter der kan noget mere - men består af mindre - kræver særlig viden omkring den kemi, der anvendes i både hår- og hudpleje, og den effekt de forskellige stoffer har på individ og miljø.


Som kemiker har Ole Olsen over 30 års erfaring inden for forskning i lægemiddelbranchen. Siden 1980’erne har han også bevæget sig inden for det frisørfaglige felt som arbejdsmiljørådgiver, hvor han bl.a. har arbejdet for forbedring af frisørernes kemiske arbejdsmiljø. Purely Professional forhandles udover hos frisører hos udvalgte apoteker og materialister over hele landet.


I dag står Julie Kampmann i spidsen for Purely Professional. Hun er særligt optaget af de mange miljømæssige aspekter, som et skønhedsbrand bør forholde sig til, og arbejder kontinuerligt med at optimere bæredygtigheden af alt fra ingredienser til emballager for at garantere et fremtidssikret produkt for både bruger og omverden.