Purely Refillery – genanvend dine emballager

Recycle er godt, men reuse er endnu bedre. Selvom genanvendelse af brugt plastik er en rigtig god ting, er det endnu bedre for miljøet at springe hele processen med at indsamle, transportere, granulere og genskabe plastikprodukter over, hvis man kan. På Purely Refillery kan du udnytte dine brugte emballagers fulde potentiale og genfylde dine tomme emballager.

Spar miljøet for belastning med Purely Refillery

Refillery er et tilbud til dig, der gerne vil vise vores omverden lidt mere omtanke. Plastik er et fantastisk materiale, der kan holde rigtigt længe, og det vil vi gerne udnytte ved at tilbyde genfyldning af vores shampoo og conditioners.

Affaldssortering og emballager i genanvendt plastik er særdeles positivt for miljøet, men vi vil gerne tage et skridt længere og gøre det muligt for forbrugeren at bruge plastemballagerne mange gange før de smides i affaldssorteringen.

Purely Refillery giver dig mulighed for at fylde nye Purely produkter på gamle flasker. Selve dunkene i Refilleriet indsamles også til genfyldning. På den måde vil vi skabe et lukket kredsløb af emballager og dermed skåne naturen og klimaet for overforbrug af både plastik og CO2.

Hvad kan du genfylde?

På Purely Refillery finder du vores mest populære shampoo og conditioner, som du hurtigt og nemt kan genfylde dine 300 og 1000 ml Purely flasker med.

 • Shampoo 0 – til krøllet hår

 • Shampoo 1– til fint og normalt hår

 • Shampoo 2 - dybderensende

 • Shampoo 4– mod skæl

 • Conditioner 1– til fint hår

 • Conditioner 2– dybdevirkende

Sådan bruger du Purely Refillery

Før du besøger vores Refillery, skal du rengøre dine Purely flasker og låg med vand og sæbe. Skyl evt. efter med lidt flydende håndsprit og lad beholderen tørre helt. Hvis du har en pumpe til produktet, så kør varmt vand igennem og slut af med en smule flydende håndsprit.


Tag dine flasker med hen til Refillery og fyld dem op med de produkter, du har brug for.


Når du har fyldt dit produkt, påsætter du en label, så du kan holde øje med produktets holdbarhed.


Produktet er holdbart i max 6 mdr. fra fyldningen. Du kan genanvende din flaske, lige så længe den er intakt, og så længe du husker at rengøre den grundigt før hver genfyldning.

Hvad koster det?

Du sparer 20 kr. per flaske du genfylder.

Samtidig sparer du miljøet for ekstra plastik, og det er faktisk det allervigtigste synes vi.

For Shampoo

300 ML

159 DKK

For Shampoo

1000 ML

359 DKK

Conditioner

300 ML

169 DKK

For Conditioner

1000 ML

379 DKK

SÅDAN GØR DU

3 nemme trin der sparer miljøet

 • 1

  Rengør din tomme flaske

 • 2

  Genfyld flaskerne på Refillery

 • 3

  Notér dato og produkt

Spørgsmål og svar om Refillery

Hvilke kan jeg genfylde?

I første omgang kan du fylde shampoo 0,1,2,4 samt conditioner 1 og 2. Vi arbejder på at udvide Refillery konceptet til at inkludere flere produkter.

Sparer jeg penge?

Ja, du sparer 20 kr. i forhold til de vejledende priser på produkterne. Men det største incitament i forhold til at bruge refillery service, er den forskel du gør for miljøet ved, at genanvende dine emballager.

Hvor længe kan produkterne holde sig?

Det er en forudsætning for produkternes holdbarhed, at du rengør din emballage grundigt før genopfyldning. Du kan med fordel skylle den med lidt sprit efter vask. Det er særligt vigtigt at emballagen er helt tør inden du fylder den. Produktet skal betragtes som åbent fra fyldningsdatoen og har en holdbarhed på 6 måneder derefter.

Kan jeg købe en ny etiket hvis etiketten bliver slidt?

Ja, det vil blive muligt at købe en ny etiket online, hvis den gamle bliver slidt.

Hvad sparer jeg miljøet for?

Alle miljøberegninger er meget komplicerede, men du sparer både på CO2 og plastikfronten når du genfylder.

En plastikflaske kan enten være fremstillet af ny eller genanvendt plastik. I begge tilfælde ligger der er energikrævende fremstillingsproces bag. Det sparer du miljøet for, når du genopfylder din flaske.

Samtidig sparer du miljøet for endnu en genanvendelsesproces, afbrænding eller et plastikprodukt i naturen, når du beholder flasken i stedet for at kassere den.

Hvilke størrelser kan jeg fylde?

Du kan fylde enten 300 ml eller 1000 ml. For at gøre det muligt for både kunder og forhandlere at administrere, kan man kun fylde vores standardstørrelser på shampoo og conditioners. Der afregnes altså enten for 300 ml eller 1000 ml.

Hvor ligger Purely Refillery?

Du kan finde Refillery forskellige steder i Danmark, tryk på linket for at se hvor.

Tryk her for at finde den nærmeste refillery butik.

Ønsker du et Refillery nær dig, så kontakt din lokale Purely forhandler.

Kan jeg købe en tom emballage?

Nej, vi sælger ikke tomme emballager. Det giver ikke mening i forhold til at vi gerne vil have dig til at fylde din gamle flaske :-)