Velkommen til Purely!

Vi er glade for at se dig og vil gerne hjælpe dig godt i gang med Purelys produkter og vores koncept.

Hvis du har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon, Facebook eller Instagram.
Hvad står Purely Professional for?

Enkelthed, renhed, formål, virkning og omtanke er rettesnoren for alt, hvad vi foretager os i Purely. Vi laver enkle rene produkter med omtanke for både miljø og individ. Læs mere om os her.

Hvad med miljøet?

Vi arbejder aktivt med at mindske det miljømæssige aftryk af vores produkter og virksomhed. Vi har strategier for både emballager, CO2 påvirkning, biodiversitet og miljøfarlige stoffer. Læs mere om miljø her.

Hvad med dyrevelfærd?

Vores produkter indeholder ikke animalske ingredienser og stort set alle produkter er Vegan Friendly – dog indeholder vores to hårvoks bivoks, så dem skal du undgå, hvis du vil være 100% vegan. Læs mere om dyrevelfærd her.

Hvordan finder jeg de rigtige produkter?

Det er vigtigt at finde de produkter, der passer til lige netop dit hår og din hud. Derfor har vi lavet guides og testsæt, der kan hjælpe dig med at finde det, der passer præcis til dig. Find guides til hår- og hudpleje her.

Hvordan løser jeg problemer med: skæl, hårtab, irriteret hud etc.?

Har du et specifikt problem, du søger hjælp til, så se vores gode råd til forskellige udfordringer man kan møde i forhold til hår, hud og hovedbund. Find problemløsere her.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil undgå bestemte indholdsstoffer?

Purely Professional er fri for parfume, farvestoffer, skrappe sulfater, silikoner og parabener, men er der andre indholdsstoffer, du gerne vil undgå, kan du tjekke vores indholdsstofleksikon eller vores artikler om indholdsstoffer. Læs mere om indholdsstoffer her.

Purely Produkter

Få mere at vide om vores mange spændende produkter her, og opdag hvad de kan gøre for dig.
Læs mere