VI OPDATERER I ØJEBLIKKET VORES PURELY POINTS, OG DU KAN DERFOR HVERKEN OPTJENE ELLER BRUGE POINT

The Purely Promise

Vi kalder vores grundværdier for the Purely Promise. The Purely Promise er vores løfte til dig, når du vælger at tage hensyn til dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser.

Det vi kan love dig

Hele motivationen bag Purely Professional udspringer af et ønske om at gøre det anderledes og bedre. Udvikle bedre produkter ud fra nogle anderledes værdier og tage nogle nye retninger i branchen. Vores udgangspunkt er, at vi vil undgå mange af de problemer med allergi og irritation, vi ser hos frisører og kunder. Samtidig har vi den holdning, at produkter skal være enkle og rene, de skal have et formål og virke, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.
Disse grundværdier er afsættet for alle vores plejeprodukter, og det er stadig dem vi holder alle aspekter af Purelys univers op imod i dag. Hver ny idé og koncept skal ses i forhold til disse værdier. The Purely Promise er det, vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne: Det skal være med færrest mulige komponenter, det skal være med de reneste ingredienser, det skal altid have et specifikt formål, det skal virke og det skal fremstilles med omtanke. Læs om de enkelte dele af The Purely Promise her.
Copyright © 2021 Purely Professional
usermagnifiercrossmenuchevron-down
0