The Purely Promise
Enkelthed · Renhed · Formål · Virkning · Omtanke

Hele motivationen bag Purely Professional udspringer af et ønske om at gøre det anderledes og bedre. Udvikle bedre produkter ud fra nogle anderledes værdier og tage nogle nye retninger i branchen.

Efter i mange år at have rådgivet danske frisører omkring kemien i traditionelle hårprodukter mente vi, at det måtte være muligt at gå en anden vej i produktudvikling. Vi ville undgå mange af de problemer med allergi og irritation, vi så hos frisører og kunder. Samtidig havde vi den holdning, at produkter skal virke, de skal have et formål, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.

Disse grundværdier er afsættet for alle vores hår- og hudplejeprodukter, og de er stadig vores rettesnor i forhold til samtlige aspekter af Purelys univers i dag. Vi holder alle vores ideer og koncepter op imod disse værdier. Det er det, vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne.

Vi kalder derfor vores grundværdier for the Purely Promise. The Purely Promise er vores løfte til dig, når du vælger at gøre noget godt for dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser.

Enkelthed

Det skal være med færrest mulige indholdsstoffer. Når vi formulerer vores produkter, holder vi os altid til et minimum af ingredienser for at gøre vores produkter enkle og let overskuelige.

Vi har altid undret os over lange ingredienslister. Når man har rigtig mange ingredienser i et produkt, kan man af gode grunde ikke have særligt meget i af hver ingrediens. Vi prøver altid at lave det mest enkle produkt. Og vi gør os meget umage med at gøre vores ingrediensliste overskuelig og læsevenlig, så man som forbruger hurtigt kan orientere sig i indholdsstofferne. Vi kan ikke garantere, at der ikke er nogen, der har en overfølsomhed over for en ingrediens i et af vores produkter, men vi kan gøre det let for dig, at finde ud af hvad der er i og hvorfor.

Purely Promise - Enkelhed
Purely Promise - Renhed

Renhed

Det skal være med de reneste ingredienser. Kvaliteten af de råvarer, vi bruger i vores produkter, er af højeste kvalitet. Urene råvarer forringer et produkts virkning og kan i værste fald give allergi eller irritation.

Vi bruger mange kræfter på udvælgelse af råvarer. Vi er glade for at sparre med nogle af de bedste eksperter, ikke kun i Norden og Europa, men i verdenen, når det kommer til de videnskabelige undersøgelser bag de enkelte ingredienser. Samtidig har vi vores eget laboratorium til rådighed, så vi selv kan teste og sammenligne forskellige producenters råvarer, før vi udvælger hvilke, vi vil bruge i vores produkter.

Formål

Det skal altid have et specifikt formål. Vi fremstiller kun produkter, der har et formål. Vi tilbyder problemløsere til vores brugere, så vi introducerer ikke nye produkter bare for at lave noget nyt.

Vores linje har altid være, det vi kalder kompakt men komplet. Det vil sige, at vi ikke har introduceret nye produkter, før vi mente, der var et reelt behov, vi kunne løse med det pågældende produkt. Et produkt skal have en reel berettigelse og ikke blot være udtryk for en nyopstået trend.

Purely Promise - Formål
Purely Promise - Virkning

Virkning

Det skal virke. Vores produkter er enkle, men skal de have maksimal effekt. Det betyder, vi bruger virksomme veldokumenterede ingredienser i koncentrationer, der sikrer et resultat.

Når man bruger aktive ingredienser i sine produkter, skal det være i en koncentration, der garantere en effekt. Man tager jo ikke en 1/10 hovedpinepille, når man har ondt i hovedet. På samme måde giver det ikke mening at bruge en creme med en meget lille smule af en aktiv ingrediens, når man ønsker en effekt. Derfor har vi både stort fokus på kvantitet og kvalitet, når vi sammensætter produkter. Det giver produkter der virker.

Omtanke

Det skal fremstilles med omtanke. Vi forsøger hele tiden at finde de mest fair, bæredygtige og miljøvenlige løsninger i forhold til råvarer og produktion.

Vores omgivelser er en stor bekymring for de fleste af os. Hvad kan vi gøre som privatpersoner eller som virksomhed for at mindske vores aftryk på miljøet? Vi synes, at jo mere man kan gøre jo mere bør man gøre. Som virksomhed vil vi gerne gå forrest, når det kommer til at vise nye veje, løsninger og koncepter. I starten af 2019 introducerede vi vores første produkt i flasker af genbrugt plastik. Vi har sat os for kun at bruge emballager i genbrugt plastik fremadrettet, og vi er nu allerede oppe på over 15 forskellige produkter i flasker af genanvendt plastik. Derudover er vi meget optaget af at reducere brugen af unødige emballage. Det kan være den plastikfolie produkterne bliver pakket i kolli fra produktionen, eller den indpakning vi bruger til jul. Less is more! Ikke kun når vi taler om de ingredienser, der er i et produkt, men i lige så høj grad når det gælder det, der uden om produktet.

Purely Promise - Omtanke

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram