Find den rigtige renserutine

Mange fremhæver det som det vigtigste punkt i ansigtsplejerutinen: afrensning. Og med rette for igennem en dag udsættes huden for en masse: solbeskyttelse, makeup, sved, snavs og luftforurening blandt andet. Samtidig afstødes de yderste lag hudceller kontinuerligt og for at sikre en frisk hud uden tilstoppede porer er det nødvendigt med en god renserutine.

En mildere rutine

Der er mange forskellige ”skoler” inden for ansigtsrens. Dog er de fleste enige om, at det er en god idé at rense ansigtet 1-2 gange dagligt. Hvis du kun renser en gang om dagen, vil det være en god idé at gøre det om aftenen så huden er ren til natten og eventuelle plejeprodukter har god mulighed for at trænge godt ind.

Hvis du lider af uren hud, er det vigtigt at rense både morgen og aften da bakterierne der giver urenheder og akne formere sig i løbet af døgnet. Hvis du renser skånsomt to gange i døgnet, hjælper det med at holde bakterierne nede.

Netop en mild rens er nøglen til en god renserutine. Skrappe sæber kan udtørre huden og gøre den mere sårbar. I rigtig mange cleansers finder du skrappe sulfater som sodium lauryl sulfat (SLS) og sodium laureth sulfat (SLES), der begge er hudirriterende. Ved at gå udenom cleansers med sulfater, vil du opleve, at din hud bliver mindre irriteret og udtørret.

Purelys meget milde Facial Cleanser er en blød skumrens med beroligende kamille-ekstrakt. Fordel den i ansigtet med lidt lunkent vand eller brug den sammen med en vaskeklud til at fjerne snavs og makeuprester om aftenen. På den måde eksfolier du blidt din hud og får gang i blodcirkulationen og befrier huden for døde hudceller.

Du kan kombinere Facial Cleanser med vores super milde rensevand, Cleansing Water. Cleansing Water er en meget mild micellebaseret rens, der plejer huden, samtidig med den renser. Cleansing Water indeholder desuden de fugtgivende ingredienser urea og agurkeekstrakt, så din hud efterlades fugtet efter rens. Cleansing Water kan bruges til at fjerne makeup og den er så mild, at du kan bruge den i øjenområdet. Og så er den nem at have med sig på farten, så du ikke behøver springe din renserutine over, selv om du befinder dig et sted uden adgang til vand.

Det vigtigste at tage højde for når du skal tune dig ind på den renserutine der er rigtig for dig er altså at vælge nogle milde renseprodukter og tage højde for hvad dit behov er for hyppigheden af rens. Hvis din hud er uproblematisk, og dit makeupforbrug er lavt, har du ikke det samme behov, som hvis din hud har tendens til urenheder, eller du bruger meget makeup eller er udsat for meget snavs og forurening i løbet af din dag. Vi vil dog uanset andre behov anbefale alle en mild aftenrens. Gør det til en god rutine at lade tandbørstningen gå hånd i hånd med ansigtsrens. Så starter du hver ny dag på en frisk.

Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down