Skrevet af Purely Professional d. 11. juli 2014

sommer og irritation i hovedbunden

Sommer betyder sol, strand og vand for rigtig mange mennesker. Desværre er der også rigtig mange der oplever at sommer og irriteret hovedbund går hånd i hånd. Håret og hovedbunden bliver udsat for lidt af hvert: høj varme, sollys og ændringer i vandmiljø (hårdt vand, blødt vand, saltvand, klorvand). For rigtig mange mennesker, som allerede døjer med en sensitiv hovedbund, resulterer disse påvirkninger i kløen, skæl og overproduktion af fedt. Og sådan en irriteret hovedbund kan godt være til gene på ferien.

Her er et par enkle råd til hvordan du kan få din hovedbund tilbage til sin naturlige balance, så du kan nyde din sommer uden irriteret hovedbund.

Det er en god idé at sørge for at håret ikke er vådt og fugtigt hele tiden - føntør gerne med kold luft når det er muligt. Konstant fugtigt hår skaber nemlig et problematisk hovedbundsmiljø og giver hurtigt anledning til irriteret hovedbund og øger risikoen for svamp.

Brug en specialshampoo mens du rejser. Shampoo 4, der netop er formuleret med det formål, at komme skæl og kløe til livs, er en enkel special shampoo der beroliger hovedbunden med få virksomme ingredienser, blandt andet et skånsomt svampebekæmpelsesmiddel.

Du kan også give hovedbunden en lindrende massage med vores Hair repair 2, der indeholder avokadoolie, som beroliger kløende og irriteret hovedbund. Så med få midler kan du trygt tage dit hår og hovedbund med på ferien, uden at være bekymret for at hovedbunden bliver bragt ud af balance.

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down