Hårpleje der passer til dig!

Find de rigtige produkter til netop din hårtype.
Køb her

THE PURELY PROMISE
Enkelthed · Renhed · Formål · Virkning · Omtanke

Hele motivationen bag Purely Professional udspringer af et ønske om at gøre det anderledes og bedre. The Purely Promise er det, vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne.
VORES LØFTE TIL DIG

Er du helt ny hos os?

Start her

Produktkategorier

Inspiration

Den milde renserutine

Læs mere

De enkle vinterrutiner der gør en forskel

Læs mere

Giv dine favoritter i gave

Læs mere

Mød Purely-ambassadør Frederikke Toftsø

Læs mere
1 2 3 7

Spar over 30% på din hårpleje

Sammenlignet med køb af normale størrelser

Ren hårpleje

Purely Professional er et dansk Clean Beauty brand. For os handler det om at holde det rent og enkelt, så vi kan tilbyde dig den højeste kvalitet af rene produkter til din hud og dit hår. Vi er en innovativ familievirksomhed, der har en lige så stor passion for vores kunder som vores produkter. Derfor er vi også kendt for vores gode kundeservice.

I Purely Professional ønsker vi at gøre det anderledes og bedre. Udvikle bedre produkter ud fra nogle anderledes værdier og tage nogle nye retninger i branchen. Vi vil undgå mange af de problemer med allergi og irritation, vi har set hos frisører og kunder. Og det mener vi man bedst gør ved at bruge produkter uden parfume og parabener samt undgå farvestoffer og anden unødvendig kemi. Vi mener også at produkter til håret med fordel kan være uden silikone og sulfat. Disse indholdsstoffer man traditionelt har brugt i hårpleje kan være hudirriterende eller svært nedbrydelige i naturen. Vi har den holdning, at produkter skal virke, de skal have et formål, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.

Disse grundværdier er afsættet for alle vores hår- og hudplejeprodukter, og de er stadig vores rettesnor i forhold til samtlige aspekter af Purelys univers i dag. Vi holder alle vores ideer og koncepter op imod disse værdier. Det er det, vi kan love dig, du får, når du står med et Purely produkt i hænderne. Vi kalder derfor vores grundværdier for the Purely Promise. The Purely Promise er vores løfte til dig, når du vælger at gøre noget godt for dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser.

Derfor sammensætter vi vores produkter med så få indholdsstoffer som muligt. De ingredienser, vi bruger, skal være de reneste og bedste. Vi fremstiller kun produkter, vi mener har et specifikt formål, og som vi kan garantere har en virkning. Alle vores produkter skal fremstilles med fokus på at belaste miljøet mindst muligt. Derfor ser vi på miljøvenlige løsninger så som at begrænse brugen af plast og udledningen af CO2. Vi prøver at genanvende materialer og affaldssorterer naturligvis også. Det er vores bud på at lave miljøvenlige skønhedsprodukter med større bæredygtighed.

Det er vigtigt for os, at du trygt og nemt kan handle her på vores side, derfor står vi altid til rådighed i forhold til at svare på spørgsmål omkring dit hår og din hudpleje både på mail og telefon. Har du spørgsmål om hvilke produkter, der er bedst til fint hår, bedst til kraftigt hår eller hvilke produkter kan bruges til curly girl metoden, så har vi skrevet en del om det i vores tips & råd-sektion. Kløe og irritation i hovedbunden er også et problem, vi hjælper mange kunder med at få løst. Skæl, allergi og irritation kan behandles på flere måder. Find den rigtig løsning på dit hovedbundsproblem i vores sektion om hovedbundsproblemer.

Når du handler hos os, har vi dag-til-dag levering med GLS. Fragt til pakkeshop koster kun 29 kr. og du får fri fragt på ordre over 600 kr. Er du nysgerrig på andre kunders anmeldelser af Purely Professional produkter eller vores service, så kan du se vores anmeldelser på TrustPilot og på de enkelte produkter i shoppen. Vi er utroligt glade for at kunne byde dig velkommen på vores site.
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down