Reduce reuse recycle!

Shampoo 1 i genbrugsflaske

Vi har valgt at gå over til genbrugsplast-emballage af den simple grund, at vi ønsker at gøre vores produkter endnu mere miljøvenlige. Ved at genbruge plastik udnytter vi affald som en ressource, og den cirkulære tankegang er efter vores mening vejen frem, når miljøet skal tænkes ind i skønhedsprodukter.

Shampoo 1 i 100% genbrugt plast flasker findes faktisk allerede ude på hylderne, så måske har du en stående derhjemme? Man kan kende flasken på at den er en lille smule mindre kridhvid end de flasker, der er fremstillet af ny plast.

Genbrugsplast vs virgin materiale

Kan du se hvilken flaske der er lavet af genbrugsplast og hvilken der er lavet i "virgin"-plastik?

Shampoo 1 er det allerførste Purely Professional produkt, vi lancerede, og derfor synes vi også, det er passende, at shampoo 1 er vores første produkt i de nye genbrugsplast flasker, men vores ambition er, at alle vores produkter fremadrettet skal være bæredygtige - både hvad angår indhold og pakning.

Shampoo 4, hand cleanser 2 og alle vores literprodukter i PCR emballage er lige på trapperne.

Vi ville gerne kunne levere alle vores produkter endnu hurtigere i 100 % genbrugt plast, men der er simpelthen ikke materiale nok til rådighed. Derfor skal vi alle blive bedre til at indsamle og genbruge - ikke mindst et så holdbart materiale som plastik, som virkelig egner sig til genanvendelse.

Har man ikke en kommunal ordning, kan man selv køre på genbrugsstationen med det affald, man sorterer. Det gør vi fx. selv med vores plastikaffald hos Purely.

Vi har taget et skridt i den rigtige retning, og vi glæder os til at tage mange flere i den nærmeste fremtid – vi håber I vil være med os på vejen!

Signatur_Transparent kopi

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram