Genfyld dine Purely produkter på Purely Refillery

Spar miljøet for belastning med Purely Refillery

Refillery er et tilbud til dig, der gerne vil vise vores omverden lidt mere omtanke. Plastik er et fantastisk materiale, der kan holde rigtigt længe, og det vil vi gerne udnytte ved at tilbyde genfyldning af vores shampoo og conditioners.

Affaldssortering og emballager i genanvendt plastik er særdeles positivt for miljøet, men vi vil gerne tage et skridt længere og gøre det muligt for forbrugeren at bruge plastemballagerne mange gange før de smides i affaldssorteringen.

Purely Refillery giver dig mulighed for at fylde nye Purely produkter på gamle flasker. Selve dunkene i Refilleriet indsamles også til genfyldning. På den måde vil vi skabe et lukket kredsløb af emballager og dermed skåne naturen og klimaet for overforbrug af både plastik og CO2.
Plastikforurening på stranden
Purely professional refillery

Hvad kan du genfylde?

På Purely Refillery finder du vores mest populære shampoo og conditioner, som du hurtigt og nemt kan genfylde dine 300 og 1000 ml Purely flasker med.

Shampoo 0 – til krøllet hår
Shampoo 1 – til fint og normalt hår
Shampoo 2 – dybderensende
Shampoo 4 – mod skæl
Conditioner 1 – til fint hår
Conditioner 2 – dybdevirkende

Sådan bruger du Purely Refillery

Før du besøger vores Refillery, skal du rengøre dine purely flasker og låg med vand og sæbe. Skyl evt. efter med lidt flydende håndsprit og lad beholderen tørre helt. Hvis du har en pumpe til produktet, så kør varmt vand igennem og slut af med en smule flydende håndsprit.

Tag dine flasker med hen til Refillery og fyld dem op med de produkter, du har brug for.

Når du har fyldt dit produkt, påsætter du en label, så du kan holde øje med produktets holdbarhed.

Produktet er holdbart i max 6 mdr. fra fyldningen. Du kan genanvende din flaske, lige så længe den er intakt, og så længe du husker at rengøre den grundigt før hver genfyldning.

Hvad koster det?

Du sparer imellem 20 kr. per flaske du genfylder.
Samtidig sparer du miljøet for ekstra plastik og det er faktisk det vigtigste synes vi.

TYPE

STØRRELSE

PRIS

Shampoo
300 ML
145 DKK
Shampoo
1000 ML
325 DKK
Conditioner
300 ML
155 DKK
Conditioner
1000 ML
355 DKK

Her finder du Purely Refillery

Amager Strand Apotek

Strandlodsvej 41
2300 København

Østerbro Apotek

Østerbrogade 101
2100 København

Kolding Løve Apotek

Kolding Storcenter
6000 Kolding

Frederiksberg Apotek

Frederiksberg Centret
2000 Frederiksberg

Charlottenlund Apotek

Lindegårdsvej 51
2920 Charlottenlund

NÆSTVED SVANE APOTEK

Torvestræde 8
4700 Næstved

AALBORG STORCENTER APOTEK

Hobrovej, Nygade 452
9200 Aalborg

1
Rengør din tomme flaske

2
Genfyld flaskerne på refillery

3
Notér dato og produkt

Spørgsmål og svar om Refillery

Hvilke kan jeg genfylde?

I første omgang kan du fylde shampoo 0,1,2,4 samt conditioner 1 og 2. Vi arbejder på at udvide Refillery konceptet til at inkludere flere produkter.

Sparer jeg penge?

Ja du sparer 20 kr. i forhold til de vejledende priser på produkterne. Men det største incitament i forhold til at bruge refillery service er den forskel du gør for miljøet ved at genanvende dine emballager.

Hvor længe kan produkterne holde sig?

Det er en forudsætning for produkternes holdbarhed at du rengør din emballage grundigt før genfyldning. Du kan med fordel skylle den med lidt sprit efter vask. Det er særligt vigtigt at emballagen er helt tør inden du fylder den. Produktet skal betragtes som åbent fra fyldningsdatoen og har en holdbarhed på 6 måneder derefter.

Kan jeg købe en ny etiket hvis etiketten bliver slidt?

Ja, det vil blive muligt at købe en ny etiket online hvis den gamle bliver slidt.

Hvad sparer jeg miljøet for?

Alle miljøberegninger er meget komplicerede, men du sparer både på CO2 og plastikfronten når du genfylder. 

En plastikflaske kan enten være fremstillet af ny eller genanvendt plastik. I begge tilfælde ligger der er energikrævende 
fremstillingsproces bag. Det sparer du miljøet for, når du genfylder din flaske. 

Samtidig sparer du miljøet for endnu en genanvendelsesproces, afbrænding eller et plastikprodukt i naturen, når du beholder flasken i stedet for at kassere den.

Hvilke størrelser kan jeg fylde?

Du kan fylde enten 300 ml eller 1000 ml. For at gøre det muligt for både kunder og forhandlere at administrere kan man kun fylde vores standardstørrelser på shampoo og conditioners. Der afregnes altså enten for 300 ml eller 1000 ml.

Hvor ligger Purely Refillery?

Du kan foreløbigt finde Refillery 3 steder i Danmark, se længere nede hvor. Ønsker du et Refillery nær dig så kontakt din lokale Purely forhandler.

Kan jeg købe en tom emballage?

Nej, vi sælger ikke tomme emballager. Det giver ikke mening i forhold til at vi gerne vil have dig til at fylde din gamle flaske :-)

Kan jeg fylde i en anden emballage end jeres?

I princippet kan du godt fylde i en anden emballage, men vi afregner kun de to størrelser, som vores normale produkter kommer i: 300 ml og 1000 ml. Vil du fylde fx en 500 ml. beholder, må du altså betale for 1000 ml.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram