Pleje af din hud

Pleje af huden på kroppen er lige så vigtig, som ansigtspleje. Huden er kroppens største organ, og fungerer som barriere mod ydre påvirkninger fra for eksempel skadelig kemi eller luftforurening. Tilfør derfor din hud fugt og fedtstoffer med rene, milde og enkle produkter, så du holder den smidig og modstandsdygtig hele livet.

Purelys kropspleje beroliger, beskytter og modvirker tør og irriteret hud. Alle vores korpsplejeprodukter er sammensat af et minimum af ingredienser, og er fri for parfume og vurderet til grøn kolbe af Forbrugerrådet Tænk. Vores lotions og cremer rige på olier og vitaminer, samt virksomme og naturlige ekstrakter fra for eksempel morgenfrue, kamille og alger.
 • Repair Cream 1 - Håndcreme og universalcreme

  Repair Cream 1

  195 DKK
  Tilføj til kurv
 • kropsolie - oil 1

  Oil 1

  195 DKK
  Tilføj til kurv
 • håndsæbe - hand cleanser 2

  Hand cleanser 2

  90 DKK
  Tilføj til kurv
 • Mild børnehsmapoo - baby shampoo

  Baby Shampoo

  90 DKK
  Tilføj til kurv
 • Body lotion 1

  Body lotion 1

  165 DKK
  Tilføj til kurv

Fugt og smidighed

Hudens vigtigste rolle er at beskytte os fra omgivelserne. Samtidig vil vi gerne have det rart i vores hud, så smidighed er også et must. Og heldigvis er huden fra naturens side designet til at opfylde netop disse krav, men for at den skal fungere optimalt, skal fugt- og fedtindhold være i balance.

Huden bliver gennem hele vores liv konstant mødt af udfordringer – sol og saltvand om sommeren, tørt indeklima om vinteren, kemikalier og slitage fra tøj og tekstiler, hårfjerning og almindelig vask. Og derudover er der en del af os, der døjer med udtørring af huden i forbindelse med brug af specialcremer og lægemidler.

Rigtig mange mennesker lever med irriteret og tør hud, og det kan være til stor gene i hverdagen. Kløe, revner i huden og udslæt, kan være utrolig belastende og måske endda afholde dig fra at foretage dig ting, som du ellers gerne ville. Problemerne er for de fleste størst i vinterhalvåret, hvor kulde og tørt indeklima belaster og udtørrer huden.

Vælg altid parfumefri produkter, når du skal pleje din hud. Der er ingen grund til at bruge parfume i din creme - kan du ikke undvære duft, tager du (højst sandsynligt) parfume på alligevel. Og husk at være kritisk med, hvad du smører din hud ind i fra top til tå – især, når det kommer til produkter, der bliver siddende på huden, og hvorfra stoffer derfor har optimale betingelser for at trænge ind og påføre skade.

Vær desuden opmærksom på at vælge milde sæber, når du vasker dig. Mange hånd- og kropssæber er baseret på skrappe sulfater, som er hudirriterende og kan give tør hud og andre gener. Vi anbefaler, at du bruger sulfatfrie sæber til krop og hænder for at skåne din hud mest muligt

Få men effektive produkter til det hele

Purely Professionals filosofi er ”Less is More” – både, når det gælder indholdsstoffer i vores produkter, men også, når det gælder antallet af produkter på badeværelset. Vi laver enkle produkter, som du til gengæld kan bruge til en hel masse. Vores produkter skal have et formål,

Oil 1 kan du eksempelvis bruge som den er – direkte på huden, i badet eller i hårspidserne – men du kan også bruge den til at booste dine cremer eller lotions, hvis du synes, din hud trænger til endnu mere pleje. Bland et par dråber oil 1 i din body lotion, i repair cream 1, i din ansigtscreme eller din foretrukne foundation, og mærk forskellen. Oil 1 består af ren mandel-, abrikos- og koldpresset kokosolie, og kan naturligvis bruges af både børn og voksne og på gravide maver.

Repair cream 1 er et andet af vores multifunktionsprodukter. Vi kan passende kalde den førstehjælp til det hele: tørre kinder, læber, hænder og fødder. Atopisk eksem og røde barnenumser. Småsår, rifter og andre skader på huden. Påfør repair cream 1 i et tyndt lag på det pågældende område – gerne flere gange dagligt, hvis der er behov. Repair cream 1 indeholder beroligende kamille- og morgenfrueekstrakt, samtidig med, at den er rig på e-vitamin og gode olier, som plejer og heler huden. Længere nede på denne side, kan du læse mere om vores anbefalinger til hudpleje, hvis du har tendens til atopisk eksem.

Shampoo 3 er en mild shampoo – men den er også en kropsvask! Så hvis du har brug for et multifunktionsprodukt i brusenichen, behøver du ikke lede længere. Vores shampoo 3, der er en blød skumvask, er perfekt til dig, der ønsker et 2-i-1 produkt til hår og krop – måske fordi du bader meget i forbindelse med sport, eller måske fordi du bare gerne vil holde det helt enkelt. Shampoo 3 kan selvfølgelig bruges af både store og små, og er særlig god til sart hud.

Så lad ikke navnet begrænse måden, du bruger vores produkter på – hos Purely Professional kan du få dækket de fleste af dine behov med enkle, rene multifunktionsprodukter.

Ofte stillede spørgsmål om kropspleje

Herunder har vi besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål, vi får i forbindelse med hudpleje. Hvis der er andet, du gerne vil have svar på, så skriv endelig til os!

Kan jeres produkter bruges til børn?

Ja! Alle vores produkter er så skånsomme, at de kan bruges af hele familien – både børn og voksne.

Til de helt små anbefaler vi vores baby shampoo, som er en ultra mild hår- og kropsvask, der kun indeholder fire ingredienser udover vand. Baby shampoo er på skumform, som gør den let at dosere og fordele. Hvis du ønsker lidt ekstra pleje til den lilles bad, kan vi anbefale et par dråber oil 1 i badevandet eller fordelt på kroppen lige efter bad.

Oil 1 er en ren, plejende olie, der består af mandel-, abrikos- og koldpresset kokosolie, som skånsomt plejer huden. Oil 1 kan også med fordel bruges til kæmning ved arp i hovedbunden, og er dit barn hårdt angrebet, kan du forsigtigt vaske hovedbunden med vores shampoo 4, der er en meget mild shampoo, som hjælper med at bekæmpe svamp og skæl.

Til børn som døjer med tør, rød og irriteret hud er vores repair cream 1 en life saver. Cremen lindrer og plejer tør hud øjeblikkeligt, og er desuden rigtig god til belastet hud i bleområdet.

Hvordan plejer jeg mine hænder,
når jeg har tendens til atopisk eksem?

Tør hud med tendens til at udvikle atopisk eksem, skal behandles nænsomt. Derfor anbefaler vi, at du bruger en håndsæbe uden skrappe sulfater som sodium lauryl sulfat (SLS) og sodium laureth sulfat (SLES), der er udtørrende og hudirriterende, og desværre findes i rigtig mange håndsæber. Brug for eksempel vores milde håndsæbe, hand cleanser 2, der også er parfumefri.

Udover mild vask af hænderne, er det meget vigtigt, at du hyppigt smører dem godt ind i en fed creme. For at pleje tør hud anbefaler vi, at du bruger vores repair cream 1, der er en meget fed og nærende creme, rig på e-vitamin og med ekstrakt af kamille og morgenfrue, der virker beroligende og plejende på tør og atopisk hud. Brug gerne repair cream 1 to gange dagligt eller efter behov. Det kan hjælpe at have flere cremer liggende rundt omkring – i bilen, på arbejdet og i tasken – så du husker at smøre dig ind i løbet af dagen.

Jeg har tør hud på benene – hvad kan jeg gøre?

Mange oplever problemer med tør hud på benene, især om vinteren. Det tørre indeklima i kombination med varme bade, kan være med til at tørre huden ud, og hvis du også barberer benene, kan det være skyld i tørhed og irritation af huden. For at afhjælpe disse gener, kan du prøve at blande et par dråber af vores rene olie, oil 1, i din bodylotion, eller bruge den direkte på huden efter badet. Du kan også bruge olien, når du barberer dine ben.

Vi anbefaler altid, at man udvælger sine kropsplejeprodukter med omhu – især de produkter, der skal blive siddende på huden, fordi der her er større risiko for at udvikle kontakteksem, herunder parfumeallergi. Brug derfor som hovedregel uparfumerede produkter, og hold øje med allergifremkaldende stoffer.

Har du decideret tørre pletter på benene, kan du også bruge vores repair cream 1, der øjeblikkelig lindrer tør og irriteret hud. Brug eventuelt cremen om aftenen inden sengetid, så den kan få tid til at trænge ind i huden.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram