Guidens indhold

Et enestående butikskoncept

Fagligheden er et meget vigtigt fundament hos SkinSense og da vi møder Vicki til en snak i den bløde sofa i Herning, er det da også dér, snakken falder først.

Vicki: Jeg har altid været i den her branche. Vi startede SkinSense for 4 år siden. Det er Morten Østerballe og Kristian Otkjær, der er hudlægerne bag SkinSense, og det er dem, der har butikken og klinikken. Jeg er så blevet ansat til at have den daglige drift her. Og så er vi jo alle sammen faguddannede, os der er her, enten som kosmetologer eller kosmetikere, og har andre faguddannelser på samme tid. Jeg er også censor på kosmetikeruddannelsen. Så vi har hele tiden noget i berøring herinde og følger med i hvad der sker indenfor vores felt. Det er så spændende, at det er de eneste hudlæger i Danmark, der har lavet sådan et koncept, og det er fantastisk at være en del af. Den efteruddannelse vi får sammen med dem, og den faglighed vi har bag, giver os en mulighed for at vide, hvad der er beviseligt og dokumenteret, og hvad der bare er trends eller snak. Det er så fedt.

Purely: Dejligt. Og I har haft Purely lige fra starten herinde hos jer? 

Vicki: Ja, det har vi. Jeg købte det ind, da jeg sad derovre ved hudlægerne dengang. Jeg har været med, sammen med Morten og Kristian, til at finde alt, hvad vi har herinde. De havde selve konceptet klar og så blandede vi det med en masse ekstra, lækre ting, så det kunne være en fed kombination - og det virker. Så Purely har vi haft med lige fra starten af. Og det er så godt.

 

En bred vifte af kunder og løsningsbehov

Alle kan på et tidspunkt opleve problemer med hud eller hår. Dét oplever de også hos SkinSense, hvor de dagligt hjælper alle slags kunder til en holdbar rutine, der kan afhjælpe deres udfordringer.

Vicki: Vores kunder er jo nok aldersmæssigt fra 20 til 80 år. Bredt. Flest i aldersgruppen 40-60, men ellers bare alle de, der gerne vil have hjælp til deres hud, og de der pludselig har hud med ekstra behov. Mange vælger at søge vejledning hos os, efter de har besøgt hudlægerne – så kommer de herover og får deres pleje, så det komplementerer deres medicinske behov og de får en hurtigere lindring.

Purely: Tror du det er noget, der er manglende fokus på? Det med at man får noget medicinsk behandling, men at den shampoo eller den creme man bruger også har en indvirkning, der kan være enten positiv eller negativ?

Vicki: Jeg tror, der er et behov for, at vi har fokus på det. Fordi vi kan se, at det virker. Der er Morten og Kristian lidt mere nytænkende. Det her med at kombinere de to ting, når man ved, at det er beviseligt, at hvis man komplimenterer det receptskrevne med noget andet, jamen så har du en hurtigere lindring for visse problematikker. Og vi kan hjælpe folk, så de bliver mere selvkørende. Det er jo det, der er hele ideen med, at de får en bedre hud, så de ikke er afhængige af de samme ting.

 

Purely: Så må I have mange succeshistorier, med folk der kommer ind og måske ikke har det samme behov for medicinen længere?

Vicki: Ja eller i hvert fald et mindre behov for den. Vi kan jo ikke fjerne hudsygdomme, men vi kan mildne tilstandene. Mange regner også med, at vi kan hjælpe, så vi får også til tider nogle problemstillinger, som er meget spændende, fordi at der skal tænkes ekstra over det. Det er sjældent, at vi ikke kan hjælpe, og hvor vi må sende folk videre. Men vi er også meget ærlige, omkring hvad vi kan og hvad vi ikke kan, fordi folk forventer meget af os, når vi netop claimer det, vi gør. Så vi er meget realistiske.

Favoritterne

Butikkens navn SkinSense afslører, hvad der fylder mest i butikken: nemlig hudpleje. Men ifølge Vicki er det fordi mange glemmer, at de fleste problemer med hår og hovedbund faktisk også kan afhjælpes.

Vicki: Hårpleje er lidt en overset ting. At der er noget, der kan gøres. At man selv kan gøre noget, der afhjælper ens problematikker. Men det bliver mere og mere naturligt for dem, der får hjælp til deres hud, at så snakker vi også om hovedbunden. At den også hører med, for der har man jo også hud. Med Purely er vi størst på hårplejen, men det er fordi, vi så har så mange brands herinde også til hud, hvor vi også lige skal huske Purely. Vi kombinerer meget, og kører ikke kun i ét brand herinde. Serum er især det produkt fra Purely, vi er meget glade for at kombinere med andre mærker.

Purely: Vi har jo også altid været fortalere for, at man netop prøver og bruger forskellige ting. Det tror vi kun, huden har godt af - at skifte lidt i ny og næ.

Vicki: Ja, og vi blander også brands, fordi vi arbejder med de her 18 hudtyper, som Morten og Kristian har udviklet. Og så ved vi, at vi med succes kan blande brands og produkter, fordi det kommer an på, hvordan hudens behov er. Det er mere dét, der er individuelt.

Purely: Det er også dejligt, at der er den tid til det, og det fokus på det. Hvilke Purely produkter er så butikkens favoritter?

Vicki: Altså vi har jo meget med hovedbundsproblemer. Og det er jo der, vi bruger Purely meget. Det er både til psoriasis, til eksem i hovedbunden eller tør hovedbund, hvor man kan bruge det sammen med sin anden pleje. Generelt fylder aspekter med overfølsomhed meget og ja, folk med eksem. Det er meget af det, vi også har. Der bruger vi ekstremt meget jeres shampooer. Ja, så butikkens det er nok Shampoo 4, og så nu også Shampoo 5, fordi den jo kan nogle af de ting, som Shampoo 4 kan plus lidt ekstra. Og så hårserum, fordi vi også har mange, der kommer ind enten med hårtab eller fordi de har et specielt behov. Så afprøver vi med Shampoo 5 og Serum 1, sammen med biotin eksempelvis, og det har vi rigtig god succes med.

 

Tip! Shampoo 5 har også lidt mere den der lækre shampoo konsistens og skum, som man kender fra en mere klassisk shampoo med skrappere sulfater og silikone måske, og den giver også lidt den fylde, som Shampoo 2 giver. Vi sælger faktisk også Shampoo 4 og 5 til skæleksem, altså hvor de kan bruge den til at vaske ansigtet, og afhjælpe det på grund af piroctone olaminen.

Shampoo 5
Vitaliserende shampoo der stimulerer hovedbunden for øget hårkvalitet. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Shampoo 5 - 300 ml

Purely: Spændende!

Vicki: Ja, meget. Og også jeres Hand Cleanser til håndeksem. Når folk har håndeksem, fokuserer vi ofte på, at der er andre ting, de kan gøre, såsom en sulfatfri håndsæbe, ud over en fedtcreme eller andet. Hand Cleanser har vi faktisk også mange kunder, der bruger intimt.

Purely: Okay, spændende, den er også meget mild. Og sikke et hack til den! Dét kan vi jo godt lide.

Vicki: Ja, også fordi så skal man ikke have flere ting stående hjemme i bruseren… Men ellers så er jeres fugtserum selvfølgelig også populær. Fordi vi har så mange med tør hud, og vi ved det her med, hvor vigtig fugtbarrieren er for at styrke huden. Så jeres fugtserum har reddet rigtig mange af vores kunder og også mange, som ikke kan tåle noget - de kan tåle den. Så de er butikkens bedste.

Purely: Har du så nogle personlige favoritter?

Vicki: Uhh jeg er vild med både… jamen jeg skifter lidt i shampooerne. Jeg er især blevet bedre til Shampoo 2. Jeg troede faktisk den var for dybderensende for mig, men den giver bare fylde i mit hår.

Purely: Ja, og det er jo det. Den er dybderensende, men det er den jo i forhold til vores andre shampooer. De er jo alle meget milde, så dybderensende fra Purely betyder nok ikke helt det samme som andre dybderensende shampooer.

Vicki: Præcis! Så jeg skifter lidt, altså jeg er vild med alle shampooerne. Og så er jeg vild med Hair Repair 2, jeg er vild med Conditioner 2, jamen jeg er også vild med håndsæben og serum, altså… jeg kan ikke kun fremhæve en ting!