Guidens indhold

Nye behov, nye produkter

Vi fandt Maria gennem en spørgerunde på Instagram, hvor hun meldte sig til at teste Multi Base. Maria har efterhånden brugt Purely i nogle år, og var en oplagt kandidat til at teste, om Multi Base lever op til Purelys andre hudplejeprodukter. 

Maria: Jeg har jo efterhånden brugt jeres produkter i… det må være 3,5 år nu, for min ældste er 3,5, år gammel. Det startede med, at jeg var gravid med min første, og jeg tror som så mange andre gravide, så begyndte jeg at gå op i, at det ikke skulle indeholde parfume og alle de her ingredienser, som jeg måske aldrig har vidst, har været irriterende for min hud. Jeg startede faktisk med hårshampooen, fordi jeg havde irriteret hovedbund.

Purely: Var det Shampoo 4?

Maria: Nej det var faktisk Shampoo 1! Og jeg har bare været så glad for det.

Purely: Okay fedt! Nogle gange handler det også bare om at få noget mere enkelt ind i sin rutine.

Maria: Ja, og jeg tror, det der netop gjorde en forskel var, at der lige pludselig ikke var alle de her ting i, som irriterede min hovedbund. Man skulle give det noget tid, og jeg tror, jeg gav det nogle måneder. Så kunne jeg virkelig se en forskel! Og så spottede jeg hos Frede (Fredes Blog red.), som er min veninde, at I kom ud med cremerne.

Purely: Nå, ej hvor pudsigt at I er veninder!

Maria: Ja! og hun havde også lige fået sit barn, så jeg tænkte ”ej så må jeg lige prøve dét”. Jeg kendte jo jeres shampoo og var blevet vildt glad for det, fordi min hovedbund ikke kradsede længere eller var tør.

En enkel og effektiv hudplejerutine = glød og fugt!

Maria begynder at teste Purelys Day, Night og Serum, som bliver faste makkere i hendes daglige rutine.

Maria: Jeg synes, at min hud har ændret sig markant. Det er som om, det har… for mig ligner det, at jeg har fået mere glød, og det hele er blevet udglattet - og så er jeg ikke så tør mere! Ligesom med hårplejen så var hudplejen noget, jeg fortsatte med i noget tid, før jeg kunne se, at der skete noget. Det havde mit gamle jeg nok ikke haft tålmodighed til.

Purely: Ja, tålmodighed er en vigtig faktor, når man introducerer nye produkter. Det kan jo virkelig være svært nogle gange, hvis man har et problem, som man gerne vil have styr på. Man er måske lidt hurtig til at tænke ”øv, så virkede det heller ikke”. Så det er virkelig godt, at du har givet det noget tid, så du kunne finde den rette løsning for dig.

Maria: Ja og pludselig fandt jeg bare noget, hvor jeg også konsistensmæssigt synes, at det matchede det, jeg godt kunne lide at putte i ansigtet. 

Purely: Det betyder jo også virkelig meget, hvorvidt man synes, at oplevelsen er dejlig. 

Maria: Ja, og jeg føler, at jeres produkter ikke fedter og tørrer hurtigt ind. Det er bare så god en oplevelse at stå med om morgenen, fordi det er så nemt. Og det skal det være. Jeg har fundet ud af, at jeg skal holde det meget simpelt. Lidt men godt. Det har taget tid at finde ud af, hvad der passer til min hud, og jeres produkter har i hvert fald tilføjet enkelthed til min hudpleje. Det er rart at have nogle produkter, som jeg ved gør - hvad kan man sige - vidunderet.

Maria får en skøn ansigtsmassage med Multi Base, inden fotoskydningen går i gang, af Purelys dygtige makeupartist Johanne Danshøj. Og det skal selvfølgelig dokumenteres af vores søde studentermedhjælper, Sofie. 

 

En silkeblød oplevelse

Og nu til dagens anden hovedperson. Vi må hellere høre Maria, hvad hun synes om den creme, hun lægger ansigt til.

Purely: Og så den nye creme, Multi Base, den har du testet lidt. Hvad synes du?

Maria: Jeg vil sige, jeg har faktisk ikke gjort mig så meget i gelcremer før. Men den føles ikke udtørrende, hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Når jeg har brugt den, så føles det som om, den ligger som sådan et lækkert fundament. Jeg har brugt den før min dagecreme og natcreme, og det må jeg sige, der har den altså været rigtig god til at hydrere og give en masse fugt. Og så er den nem. Den er virkelig nem. Jeg har brugt to pump, og det er nok til mit ansigt. Den føles silkeblød, hvis man kan sige det.

Purely: Det var da et dejligt ord.

Maria: Ja! Men jeg er ret overrasket over, at den er så fugtgivende, som den er. Når man kigger på en gel, så vil man hurtigt tænke, at den nok tørrer hurtigere og forsvinder hurtigere end en federe creme. Jeg synes faktisk, at jeg i løbet af dagen slet ikke har været tør i ansigtet – selvfølgelig også i kombination med jeres andre produkter. Så de komplimenterer hinanden ret godt.

Maria: Jeg glæder mig til at bruge den, også for at se hvad den gør over tid. Nu hvor jeg og min hud bliver ældre, så begynder jeg at kunne se linjer, og jeg embracer det. Men jeg kan også godt se at med de rigtige produkter, som ikke har alle mulige ingredienser i, der ikke er gode for min hud, så er linjerne på en eller anden måde ikke dybe, men mere fyldt ud. Det synes jeg både Serum og Multi Base hjælper med. Og så igen – en efterfølgende glød, der bare holder hele dagen.

"Og apropos glød! Jeres Moisture Mask. At sove med den på! Da jeg prøvede det første gang, så tænkte jeg, ej der kommer til at være sådan noget snask ud over det hele, men den var bare så god at sove med. Det er jo helt sindssygt, hvad den kan. Altså hold da op. Man kan se fra dag til dag, at den har givet glød." - Maria