Guidens indhold

Mød Line fra Derma Habits

Hvordan ser din morgenrutine ud?

Min morgenrutine ser ud således, at jeg starter med et stort glas vand med chiafrø og citron i. I køleskabet har jeg altid en gua sha roller liggende til at køle huden om morgenen, hvis man har lidt hævet ansigt eller mærke rander. Det kan især være rart for folk med eksem eller inflammeret acne. Derefter hopper jeg ud på badeværelset, hvor jeg vasker min hud i en let ansigtsrens én gang i koldt vand for at stimulere blodcirkulationen. Jeg dupper ansigtet let med et blødt og rent håndklæde efterfulgt af et fugtgivende serum, en fugtgivende creme, der beskytter huden mod miljøpåvirkninger hele dagen. Jeg slutter af med en olie og laver lidt gua sha for at stimulere lymfesystemet. Jeg husker altid SPF 50 uanset sommer eller vinter.

 

Hvilket produkt ville du aldrig kunne undvære?

Det må nok være en GOD shampoo. Det er som sådan ikke et hudplejeprodukt, men jeg synes virkelig, at god shampoo og balsam er svært at undvære. Der er som sådan ikke noget, jeg aldrig ville kunne undvære i hudpleje, jeg har skiftet meget igennem tiden. Men lige fortiden er mit yndlingsprodukt en mist. En facemist, der giver fugt i løbet af dagen uden at røre ved ansigtet.

 

 

 

Hvordan plejer du bedst din hud om vinteren?

Jeg plejer min hud bedst om vinteren ved at sørge for at lægge lag som serum, creme + olie som holder al fugten inde. Jeg sørger for ikke at bruge produkter med mineralske olier, som ikke trænger ind og slet ikke udelukkende, så skal det være yderste lag igen for at lukke fugten inde. Derudover har jeg altid en fugtgivende læbepomade på mig.  

 

Hvordan er dit forhold til make-up?

Jeg synes, jeg har et godt forhold til makeup, det er vigtigt for mig at kunne bruge det som en kunst i stedet for, at det skal være en nødvendighed. Jeg brugte meget makeup til at dække min hud dengang, men det er ærgerligt, hvis man ikke har lyst. Vid at du er smuk med og uden makeup. Jeg bruger makeup i små mængder en del gange om ugen, jeg elsker det, men ikke fordi jeg føler, jeg skal, jeg render altid til træning og i supermarkedet uden. Når jeg bruger makeup, sørger jeg for at bruge rene og ordentlige produkter, for alt vi putter på huden påvirker vores krop.


Hvad er dit bedste skønhedstip?

Dampbad efterfulgt af rens efterfulgt af et facial ice bath! Giver huden den smukkeste glød. Derudover laver jeg hørfrø masker - koger hørfrø med vand. Fatty acids i hørfrøene skaber en "slim", som får hudcellerne til at danse. 

Lines tophylde med hendes go-to produkter bestående af produkter fra Purely, en tørbørste og en rens fra Toleriane serien La Roche-Posay


Hvordan har dit forhold til eksem ændret sig?

Jeg elsker dette spørgsmål faktisk, fordi det bærer sig et vigtigt budskab. Eksem for mig er i dag en GAVE, hvor jeg altid har set det som en kæmpe svaghed. Men grunden til det i dag er, men egentlig altid har været en gave, er at det er et tegn fra min krop, der fortæller mig at der er noget galt. Der er ubalance, der er noget, der ikke er som det skal være, det har stor sammenhæng til vores fordøjelse. Jeg får kun eksem den dag i dag, hvis jeg er stresset og det er jo et fantastisk tegn til at "slow down". 

 

 

Hvad ville du sige til dit 16-årige selv?

Jeg ville sige "tag det roligt", du skal nok nå det hele. Sammenlign dig ikke med andre og find ro i det. Vores mindset er det vigtigste, vi kan blive stærke og kloge på. Det handler også meget om huden. Lad vær med at stresse over acne, eksem, ny hudpleje, rutine, kostomlægning mm. Det gør kun vores hud værre. Gode ting tager tid.

 

Hvornår føler du dig smukkest?

Jeg føler mig smukkest, når jeg er i ro med mig selv, har sovet nok, spiser godt. Det kan egentlig både være med udslæt eller med helt ren hud. Det er vigtigt for mig at føle mig smuk med udslæt, uden udslæt, med makeup men også helt uden. Men en ting der får mig til at føle mig smuk og gør at jeg synes andre er smukke, er når vi smiler.

 

Shop Lines Purely favoritter her

Shampoo 4
Effektiv specialshampoo der nænsomt modvirker skæl og kløe. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 179,00 kr
Shampoo 4 - 300 ml

 

 

Face Mist
Beroligende ansigtsmist der fugter og opfrisker alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 149,00 kr
Udsalgspris 149,00 kr Normalpris
Face Mist