Guidens indhold
Hvad laver du til daglig?

Lige nu er jeg på barsel med min yngste datter. Inden da læste jeg til pædagog på Københavns Universitet. På sidelinjen arbejder jeg via min Instagram.


Hvordan husker du at passe på dig selv i en travl hverdag med børn?

Jeg tjekker ofte ind med mig selv og mærker efter, hvad jeg har brug for. Siger det højt til min mand eller skriver det ned i mine noter. På den måde får jeg gjort plads til nogle af mine egne behov i en hverdag som ellers hurtigt går med at tage hånd om andre og andet end mig selv. Jeg prioriterer selvkærlige ting hver dag. Nogle dage er det fem minutter, andre dage flere timer. Jeg bliver en meget bedre version af mig selv, når jeg gør noget som kun er for mig. Det er så vigtigt at huske sig selv.
Hvad har du altid med i tasken?

Telefon, nøgler, vandflaske og læbepomade.


Hvordan ser en perfekt dag ud for dig?

Uha. En helt perfekt dag for mig ville starte med en time eller to for mig selv om morgenen. Yoga, et varmt bad, dejlige produkter, stor morgenmad, kaffe og frisk luft ind ad vinduerne. Det gør mig glad og afslappet at være i naturen, så jeg ville tage ud til skoven eller ved vandet med min familie. Gå en lang tur, trække vejret dybt og nyde at være lidt væk fra trafik og vejarbejde. Jeg synes altid, vi har de bedste samtaler, når vi er ude og gå tur. Tilbage på Frederiksberg ville jeg gå forbi Værnedamsvej og købe sandwich fra Helges Ost til frokost. På vejen hjem ville jeg købe en smuk buket blomster til lejligheden. Til aften ville jeg kaste mig på sofaen i pyjamas. Bestille takeaway og se en film. Hvis vi fik pigerne passet, ville jeg hoppe i pænt tøj og skynde mig ud og spise med min mand. Begge to virkelig gode scenarier.


Hvilket produkt ville du aldrig kunne leve uden?

Den er svær. Alt der renser og fugter vil jeg helst ikke undvære! Men altså ansigtscreme og body lotion er trofaste produkter hver eneste dag.Lauras tophylde bestående af blandt andet Vita B3 creme fra pHformula og Oil, Body Lotion og Repair Cream fra Purely Professional.


Du delte engang, at du døjede med akne - hvordan var det at dele med andre?

Det var sårbart at dele ud omkring mine hudproblemer, men ikke desto mindre enormt befriende. Du kan hurtigt føle dig som den eneste i verden, der kæmper med sin hud, når du scroller igennem Instagram. Jeg var træt af at være ked af det og flov over min hud. Det var en del af mit udseende, som jeg måtte prøve at finde ro i. Jeg følte mig grebet og forstået af et helt hold af kvinder, med de lige knap 100 beskeder jeg modtog, efter jeg delte mine billeder og tanker. Det var rørende og bekræftende. Man er jo sjældent alene om at kæmpe med noget, selvom det kan føles sådan.Hvordan har du det med din hud nu?

Jeg er glad og taknemlig for, at min hud får den rette pleje og kærlighed i dag. Det er simpelthen så rart, at det ikke fylder lige så meget i min hverdag, som det gjorde førhen. Min hud er heldigvis rimelig under kontrol, og jeg har lært den rigtig godt at kende.


Hvad ville du sige til dit 18-årige jeg?

Du må gerne gå en anden vej, end den der bliver forventet du går. Og du har ikke travlt.Hvordan har dét at blive mor ændret dit syn på dig selv?

Jeg er stolt af den person, mit moderskab har været med til at forme mig som. Jeg møder mig selv med langt større mildhed og selvsikkerhed.


Hvilke værdier håber du på at give videre til dine døtre?
Jeg håber mest af alt, at mine døtre vokser op og er ærlige og kærlige mod dem selv og andre.