Guidens indhold

7.00 Godmorgen

Mine dage er meget forskellige, men jeg står næsten altid op på samme tidspunkt. Selv hvis jeg ikke har møder eller arbejdsopgaver, der skal klares tidligt om morgenen, så nyder jeg virkelig at have tid til at drikke min morgenkaffe. Og hvis der er én ting, der kan sætte min dag dårligt i gang, så er det, hvis jeg opdager, at jeg er løbet tør for kaffebønner.

 

9.32 Dagens første møde

Jeg har virkelig kunnet mærke, at de mørke kolde måneder har gjort mig mere træt i hverdagen. Derfor prøver jeg at gøre små ting i min hverdag, der gør det bare lidt mere spændende og behageligt for mig selv. Så i stedet for at holde møde på mit kontor inviterede jeg min kunde ud og få endnu en god kop kaffe. Inden havde jeg lidt kontorarbejde, der skulle klares, så jeg brugte lige en halv times tid på mig selv, inden hun ankom.

 

 

11.52 Handle

Noget af det bedste ved at være selvstændig er, at jeg kan handle midt på dagen, når supermarkedet er HELT tomt! Så på vej hjem fra mødet købte jeg ind til resten af ugen. Ved kassen blev mine øjne fanget af alle de smukke tulipaner. Tulipaner er min yndlingsblomst, så jeg var hurtig til at købe nogle med hjem.

12.39 Tilbage på hjemmekontoret

Jeg har haft en travl start på året. Mange møder og mange forventninger at leve op til, både fra mig selv og mine kunder. Så jeg nyder virkelig at kunne åbne computeren op i min egen stue, hvor der er helt roligt. Her sætter jeg også stor pris på lige at friske lidt op med et par spray Face Mist for at give min hud lidt fugt og glød i løbet af dagen.

 

16.03 Træning

Udover at drive min egen virksomhed, spiller jeg elite basketball. De dage, hvor jeg ikke har basketballtræning, styrketræner jeg. Træning er så godt for kroppen, men det kan også være utrolig hårdt for huden. Vind, vejr og alt for mange bade, som udtørrer huden, gør, at min hud virkelig har brug for fugtgivende og skånsom pleje.

 

17.57 Bad

Det bedste efter træning er et varmt bad. Om aftenen vasker jeg altid mit ansigt med 'facial cleanser.' Når jeg kommer ud af badet, er temaet - fugt! Jeg bruger en kombination af 'face oil' og 'night cream.' Der er ikke noget parfume i nogle af produkterne, men en af ingredienserne i 'face oil' er havtorn, og man får den lækreste spa-fornemmelse, når man har taget den på.

 

21.30 Aftensnack og godnat


Tidligt op og tidligt i seng. Efter aftensmaden skal jeg altid have en lille snack. Nogle gange er det bland selv slik, andre gange nødder og chokolade, men i dag fik jeg lavet en skål med skyr. Efter en lang dag er det den hyggeligste lille stund at nyde en lille snack i sengen, imens jeg gør mig klar til at skulle sove.