Guidens indhold

07.00 godmorgen

Mit ur ringer kl. 7, hvor jeg går ud og laver dagens første kop kaffe

07.15 langsom morgen

Jeg nyder virkelig en langsom morgen og derfor tager jeg kaffen med ind i sengen og drikker den samtidig med, at jeg tjekker in på min mobil. Tilde og Nova (mine to hunde) er heldigvis to puttetrolde, så de elsker også, at vi ikke skal springe ud af sengen

 

7.30 hudpleje og hundeluftning

Jeg står op og gør min hudplejerutine morgenrutine (som jeg går meget op i), inden jeg hopper i hyggetøjet og går en tur med hundene. Når de små er luftet, gør jeg mig klar med hår, makeup og tøj.

 

08.25 en god morgenrutine

Jeg reder min seng hver morgen. Jeg læste engang, at det at rede sin seng om morgenen er forbundet med bedre produktivitet og en større følelse af velvære. Og hey, hvem nyder ikke at komme hjem til en redt seng om eftermiddagen eller aftenen. Jeg siger farvel til hundene med en godbid og smutter afsted. 

 

08.28 afsted på arbejde

Jeg bor kun 4 husnumre fra butikken, så det tager mig kun 1 min at gå derned. Jeg glæder mig altid til den første kop kaffe dernede fra, så jeg laver mig en kop to go sammen med en lille morgenskyr to go. 

 

08.30 afhentning af bagværk

Jeg elsker virkelig at gå og foretrækker til en hver tid en gåtur frem for at cykle. Derfor nyder jeg virkelig den lille times tid, jeg bruger på at gå ned til Enghave Plads og tilbage igen for at hente bagværk til caféen fra bageriet brød. Jeg er heldig i dag, at solen skinner. Den forårssol er virkelig noget af det bedste efter en lang kold vinter. Jeg suger alle solens stråler til mig. Enten har jeg en veninde eller en podcast i mine AirPods.  

9.30 åbnerutine

Tilbage i butikken hvor jeg støvsuger og gør den klar til dagen. Jeg har altid friske blomster, da det bare giver en dejlig energi og er så smukt at se på. For at de holder længere og fremstår flottest muligt, skifter jeg vandet på dem hver morgen. 

 

10.00 åbent i butikken/caféen

Jeg får sat skilt, blomster og bænk frem foran butikken og melder åbent.

 

10.05 instagramsalg

Jeg sælger en del varer over Instagram (også udenfor butikkens åbningstider), som tages fra i butikken og pakkes, som noget af det første, så det er klar, når folk kommer og afhenter.

  

11.00 cafégæster

Formiddagen/middagen går med at lave en masse kaffe og servere BMO’er og croissanter og jeg ser altid mit snit til at lave lidt content - især når solen er fremme.

  

12.30 frokost

Frokosttiden afhænger altid af, hvor travlt der er i den lille biks. Normalt har jeg rester med fra aftensmaden, men i går spiste jeg hos min mor, så nu sidder jeg og overvejer om jeg skal bestille noget på Wolt (min guilty pleasure) eller om jeg skal spise en BMO.

 

13.48 kaffe i solen

En af de helt store fordele ved at have sit eget lille sted er, at alle mine veninder bare kan dumpe forbi. Føler mig heldig og taknemmelig. Heldigvis havde jeg tid til lige at nyde en kop kaffe i solen med min veninde. 

 

15.00 fotos

Imellem besøg af søde kunder, bruger jeg tiden på at tage billeder til Instagram og får sat lidt til salg der. 

  

17.00 fyraften

Jeg lukker butikken og skynder mig hjem til hundene og får gået en god tur med dem og givet dem aftensmad. 

 

18.15 et hurtigt bad

Jeg får taget en skyller og skiftet tøj, inden jeg cykler mod Vesterbro, hvor jeg skal spise med en veninde. 

 

19.30 et koldt glas vin

Vi har bestilt bord på Delphine, som længe har stået på min liste over spisesteder, jeg skal prøve. Vi startede med at bestille lidt at drikke - jeg bestilte et koldt glas hvidvin og min veninde tog en aperol. 

 

20.00 aftensmad

Vi bestilte en masse små deleserveringer og det var virkelig lækkert! Vi har allerede aftalt, at vi snart skal tilbage igen. 

 

22.30 godnat

Hjemme igen efter en rigtig dejlig dag. Jeg får renset mit ansigt godt og smurt mig ind i diverse cremer osv., som min aftenrutine består af. Jeg kan godt lide at lave en meditation, inden jeg skal sove (gerne en manifesteringsmeditation). Kan dog mærke det ikke bliver i aften. Jeg bruger et par minutter på at poste et på stories fra aftenen på min Instagram og lægger mig til at sove.