Guidens indhold

Tester, tester, tester

På sidste møde var Frede forbi Purely til en dag, hvor alle tanker og ideer til olien skulle samles i testeksemplarer. Frederikke fik to med hjem, begge baseret på en blanding af bæreolier, samt tre essentielle olier. De har Frederikke nu testet, hver i to uger, både på sig selv, venner og familie. Her har Frederikke blandt andet holdt øje med duft, konsistens og ikke mindst hvordan hendes hud bliver påvirket af olien. Om olierne siger Frede:

”Jeg er meget tilfreds med begge formuleringer - de er gode at bruge og jeg har ikke reageret på dem. Jeg synes, de trænger godt ind og er gode at arbejde med. Det er primært duften, der adskiller sig, og her er min favorit helt klart version nr. 2, da den adskiller sig fra det, jeg har duftet før uden at blive for dominerende.”
 
Med olievalget låst sendes vi videre til næste step i rejsen – en test lavet af vores producent, så vi rammer lige den formulering, som Frede er blevet glad for + senere en stabilitetstest for at sikre produktets stabilitet over tid. 

Olie og plastik

Dette giver os mulighed for at kigge videre på et andet vigtigt område, når man laver et nyt produkt: nemlig emballagen. Når vi skal vælge emballage til et nyt produkt, er der mange faktorer, der spiller ind. Det er både miljømæssige aspekter, samt hvilken emballage, der passer bedst til produktet.

Det er eksempelvis en faktor, at olie kan trænge igennem hvid plastik. Hertil kan helt klart plastik også være en udfordring, når man har med en olie at gøre. Olier er nemlig sensible overfor lys, og opbevares de i en helt gennemsigtig plastflaske, vil man opleve at olien over en længere periode skifter markant farve, som følge af lyset. Derfor ser du netop ikke olier i en sådan emballage på hylderne særligt ofte. 

Miljøhensyn

Miljøaspektet fylder som altid også for os. Vi fokuserer altid på, hvis muligt, at bruge emballager, som vi allerede har på lager og i rotation. Hertil kigger vi også altid på, hvor mange forskellige komponenter en emballage består af. Jo færre forskellige materialer den er sammensat af, jo nemmere er det nemlig for dig at sortere den og sende delene til genanvendelse. Vi har kigget på, om olien kunne være i tuben med pumpefunktion, som vi også bruger til Serum. Men her bliver vi fanget i problemet med den hvide plastik. Lige så har vi kigget på den flaske, som vores Oil kommer i. Den genanvendte plastik, der ikke er helt klar, samt mærkatet, hjælper med at dække olien fra lys, og samtidig er den let og overskuelig at skille ad og sortere. Men her blev emballagens størrelse et problem. Den er nemlig 100 ml., og med den nye olies indhold af essentielle olier, ville det blive et alt for dyrt produkt i sådan en størrelse – og som altid vil vi lave produkter, hvor alle kan have mulighed for at være med prismæssigt.

 

Hvilken emballage er vi så endt på?

Efter mange overvejelser har vi valgt at introducere et nyt materiale i vores emballagesortiment, og Fredes olie kommer derfor til at være i en brun glasflaske med pipette. Vi er endt på dette emballagevalg med alle ovenstående aspekter in mente: Den skal være nem at bruge i dagligdagen. Den gerne være med så få forskellige komponenter som muligt. Det skal være en emballage, der sikrer produktets holdbarhed og at produktet bliver i flasken. Netop dette har været en af de vigtigste faktorer for os: at olien selvfølgelig skal have de bedste betingelser for at holde længst muligt – det er både omtanke for dig som køber og for miljøet – og det har den i en mørk glasflaske.

Face Oil
Ansigtsolie der giver smuk glød samt virker beroligende og tonende på huden.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Face Oil