Guidens indhold

Hvordan plejer du dig selv bedst indefra?

Det gør jeg med nærende mad og gode kosttilskud. Jeg spiser vegetarisk og primært plantebaseret, og så har jeg en aktiv hverdag med masser af træning og mange timer på benene grundet mit arbejde som personlig træner. Så det er vigtigt for mig, at mine daglige måltider er rige på både protein, gode næringsstoffer og kan give mig energi til at takle mine gøremål.


Hvad er det første du gør, når du vågner om morgenen?

Drikker et glas vand og lytter til en guidet meditation. Hvis ikke jeg har tidlige morgenklienter, starter jeg altid dagen med en form for bevægelse - enten yoga og udstræk, en gåtur eller en god træning.Hvordan griber du de dage an, hvor underskuddet er lavest?

Jeg giver mig selv plads til at være mindre produktiv og prioriterer flere pauser. Jeg er priviligeret i og med jeg at er selvstændig, så hvis jeg rammer dage, hvor overskuddet virkelig mangler, forsøger jeg at rykke de gøremål og to-do’s der er mulige til en anden dag. At give mig selv en halv time på sofaen med en god bog giver også altid både min krop og hjerne ro særligt på dage med mindre energi.Hvad giver det dig at arbejde som personlig træner?

Det giver mig en følelse af at være i mit rette element - at gøre det jeg er allerbedst til hvilket føles vidunderligt! Jeg elsker at arbejde med mennesker; at få lov til at tage del i deres rejse og udvikling. At være en del af mine klienters success, når de opnår deres mål, forbedrer deres forhold til dem selv og finder glæde i en sundere livsstil, er det mest givende og fylder mig med en sand følelse af mening. Og så er det fantastisk at arbejde med glade mennesker hver eneste dag! Jeg forlader altid mine klient sessioner med fornyet energi og et smil på læben.

Hvilke superfoods vil du altid anbefale andre?

Kostfibre er i mine øjne en sand superfood. Der er så mange sundhedsfordele ved at spise en kost, der er rig på disse, da de gavner både din fordøjelse, blodsukkerstabilitet og så hjælper de med at sænke kolesterol niveauer. Bælgfrugter, fuldkornsprodukter, frø, kerner og nødder er alle rigtig gode kilder til kostfibre.


Hvad er dit syn på cheatdays og cheatmeals?

Jeg er ikke den store tilhænger af disse koncepter, da de for mig indikere, at man ikke har en daglig kost, man er glad for eller trives med. Jeg foretrækker at spise en balanceret og nærende kost med plads til at nyde et stykke godt bagværk eller en burger, når jeg har lyst. Jeg ved, at jeg trives langt bedre, når jeg ikke er restriktiv overfor mig selv med min mad - samtidig ved jeg også, at jeg har det allerbedst i min krop, når jeg spiser en sund og varieret kost. Så derfor gør jeg plads til begge.


Hvad er din bedste vane og hvad er din værste?

Min bedste vane er nok, at jeg er god til at holde fast i min træningsrutine - det har taget lang tid at bygge op, men den sidder på rygraden nu!
En af mine værre vaner må være, at jeg er i lange perioder er dårlig til at komme i ordentligt tid i seng. Lige pt er jeg dog inde i en god periode, så jeg håber det hænger ved.

 

Hvad ville være første step i en retning med fokus på sig selv?

At reflektere og bruge tid med sig selv. Lære sig selv at kende så du ved, hvad der bringer dig glæde, energi, overskud og hvad du drømmer om. Så kan du bruge flere af dine ressourcer på at dyrke netop disse ting.


Hvordan ville et “Lean by Lien” retreat se ud?

Jeg drømmer faktisk om at kunne holde retreats i fremtiden. Et ideelt “Lean by Lien” retreat skulle være tæt på havet, så vi kan starte dagen med en gåtur langs vandet og tage ud og svømme. Så en god morgenmad, træning eller yoga og tid til at komme ned i gear. Rum til reflektion, meditation og nærvær. Nærende mad, rare mennesker at dele det med og masser af tid udendørs. Jeg håber at kunne skabe rammerne for dette en dag!