Guidens indhold

Purely x Frederikke Toftsø vol 2.0

Frederikke Toftsø har været Purely Professional ambassadør i en lang årrække og efter udviklingen af Face Oil, var der ingen tvivl om, at succesen og samarbejdet skulle gentages. Frederikkes værdier matcher 1:1 med Purelys; det skal være enkelt, det skal være rene og få ingredienser, det skal virke og udvikles med omtanke. Det har resulteret i den perfekte Face Mist, der fugter og opfrisker uden at fedte eller efterlade huden med en stram fornemmelse. Du kan lære meget mere om det nye produkt og Fredes mist vaner lige her.

Hvad kan Face Mist?

Frederikke har altid været en rigtig mist pige, og derfor var der ingen tvivl om, at en mist skulle være det næste projekt. Misten har et klart fugtgivende formål samt en universel virkning. Ønsket var også, at det nye produkt skulle have noget tilfælles med Face Oil, så derfor er Face Mist også baseret på morgenfrue, der beroliger huden. Misten indeholder også ectoin, der blandt andet også kan findes i Multi Base, der bekæmper tørhed og rødme samt holder på fugten over tid. På ingredienslisten (INCI) indgår der glycerin og sorbitol, der begge er nogle dybdevirkende fugtboostere. Face Mist har en hudvenlig pH-værdi på 5, som gør den fantastisk at implementere i ens hudplejerutine og ikke kun som en opkvikker i løbet af dagen. Når vi skyller vores ansigt med vand, stiger pH-værdien i vores hud en smule, da vandet i vores vandhaner ligger på en værdi på ca. 7-8. Derfor kan misten bruges på alle tidspunkter og er især god at bruge efter rens for at hjælpe din hud med at bibeholde et sundt miljø og holde sig sund. Face Mist er et enkelt og plejende produkt, der trygt kan bruges af alle hudtyper.

 

Face Mist har en pH-værdi på 5, der er netop dén værdi, huden trives bedst i. 

 

Interview med Frede

Hvorfor skulle en mist være det næste Purely produkt?

Jeg har altid været en mist-pige, og igennem årene har jeg brugt utallige mist og prøvet mange forskellige brands af. Jeg opdagede, at jeg havde en tendens til at tørre ud i huden, når jeg brugte mist, der primært bestod af vand, hvilket også virker lidt unødvendigt at sælge som et hudplejeprodukt. Men følelsen af en mist i løbet af dagen er den perfekte opfrisker og så rar at have med på farten. Min drøm har været at lave en mist, der havde et klart formål indholdsmæssigt og som giver masser af fugt, så man stadig kan have den dejlige følelse af en opfriskende mist.

 

Jeg opdagede, at jeg havde en tendens til at tørre ud i huden, når jeg brugte mist, der primært bestod af vand, hvilket også virker lidt unødvendigt at sælge som et hudplejeprodukt.

 

Hvordan indgår face mist i din hudplejerutine?

Som det allerførste i min rutine - lige efter vask eller rens. En af de helt fantastiske ting ved Face Mist er, at den har en pH-værdi på 5, som er lidt lavere end det vand, vi har i hanerne. Derfor hjælper den til at bringe hudens pH værdi ned og give den et mere surt miljø - og det kan huden rigtig godt lide. I højere pH-værdier (over 7) trives bakterier bedre, og helt generelt kan huden godt lide en pH-værdi på 4,5 eller 5.

 

Hvordan passer face mist og face oil sammen?

Med indhold som sorbitol og glycerin giver Face Mist en masse fugt, og Face Oil giver med sine plejende olier fra cypres og havtorn en masse god fedt, som holder på fugten. Begge produkter indeholder morgenfrue som er dejligt beroligende for huden.

 

Jeg elsker en god mist, lige inden jeg skal ud af døren og så har jeg den altid med mig i tasken, så jeg mister når jeg sidder og arbejder ved computeren, når jeg er på længere ture i bil eller tog og altid som det sidste inden jeg bruger Night eller Face Oil natten over. 

 

Hvor meget og hvor ofte kan man miste?

Jeg mister selv som en fast del af min rutine - og hvis jeg bliver afbrudt i den, det sker jo med to børn og en hund, så kan jeg godt finde på at mellem miste for eksempel mellem Serum og Multi Base, eller inden jeg påfører min Face Oil. Jeg elsker en god mist, lige inden jeg skal ud af døren og så har jeg den altid med mig i tasken, så jeg mister når jeg sidder og arbejder ved computeren, når jeg er på længere ture i bil eller tog og altid som det sidste inden jeg bruger Night eller Face Oil natten over. Jeg har tilgode at tage den med på en flyvetur, som modellerne sværger til.

 

Hvis man ikke har mistet før, hvordan kommer man så godt i gang?

Jeg vil anbefale at integrere den i din faste rutine som en helt genial fugtgiver og for at bringe pH-værdien ned.  

Ugen op til lanceringen af Face Mist afholdte vi PR møder, hvor Face Mist blev introduceret og prøvet for første gang

 

Hvordan adskiller face mist sig fra andre mists?

Jeg synes, vi har lavet en fuldstændig fantastisk mist, der både giver fugt og pleje samt bringer pH-værdien ned for at give huden det optimale miljø. Derudover har den en lille superstjerne ingrediens, som er ectoin - et lille anti-stress molekyle der går ind og beskytter cellerne mod udefra kommende påvirkning som for eksempel kulde og miljøpåvirkninger og derfor kan reducere rødme. Det synes jeg er ret genialt.

 

Kom med bag om scenen på kampagneskydningen 

  

Køb Face Mist her  

Face Mist
Beroligende ansigtsmist der fugter og opfrisker alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 149,00 kr
Udsalgspris 149,00 kr Normalpris 149,00 kr
Face Mist