Guidens indhold

En markant forbedring

Det første vi simpelthen må høre Frida om, er de vildt gode resultater, som hun har oplevet efter at have prøvet Shampoo 5.

Frida: Det er helt vildt altså. Jeg har en lille smule fald i håret og det er ligesom om, at det er kommet mere frem efter, at jeg er begyndt at bruge jeres produkter. Det er nok også med til at gøre, at mit hår er blevet mere fyldigt. Mit hår føles bare helt anderledes og føles ikke lige så skrøbeligt, som det plejer. Og det er alt sammen sket fordi, jeg bruger jeres vitaliserende shampoo.

Purely: Hvor er det fantastisk! Hvordan fandt du så frem til Purely?

Frida: Det var faktisk meget tilfældigt. En dag kom det bare frem i mit feed på Instagram, og så tænkte jeg, at det lød så spændende. Der var nogle ord, der lokkede mig, og så gik jeg ind på jeres hjemmeside og læste om det, hvor jeg også kunne se, at der var flere, der anbefalede det. Jeg har et apotek tæt på mit hjem, hvor jeg også gik ned og kiggede videre på det. Apotekeren sagde også, at jeg ikke var den første, der kiggede på produkterne, så det gav mig også en god indikation. Men ja, det var takket være gode gamle Instagram og da jeg så gik ind på apoteket, så kunne jeg bare mærke, at dén skal det bare være.

Til venstre er Fridas hår før brug af Shampoo 5. Til højre efter tre måneders brug af Shampoo 5.

Findes der overhovedet en løsning?

Når man giver sig i kast med en ny hårrutine, er det ofte et udtryk for, at der er et behov, der skal dækkes eller et problem, der skal findes en løsning på. Det var netop også tilfældet for Frida.

Frida: Jeg har altid været meget opmærksom på at have det godt i min krop, og her spiller håret jo også en rolle. Fra jeg var yngre, har mit hår været en usikkerhed, fordi der er en slags værdi i håret. Når jeg har fældet meget, så har jeg bare tænkt, nå jamen det er bare sådan, mit hår er. Men jeg har aldrig farvet mit hår, og folk har sagt: ”ej du har bare sådan et rigtig flot, fint skandinavisk hår”, så derfor har jeg bare prøvet at embrace det og tænke, at man ikke kan få det hele. Men så begyndte jeg at være opmærksom på, hvilke produkter jeg bruger, og der kom jeres jo så ind i billedet. Purely er overskueligt, der er ikke alle mulige ord, man ikke forstår – det giver mig også en tillid til det. Ej og så farverne de har – det gør mig bare vildt glad. Det ser rent og rart ud.

En forandring der ikke kun ses på håret

Frida elsker kunst og kultur og læser netop også Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet. En bred interesse, som hun også dyrker ved siden af studiet – blandt andet gennem fokus på selvkærlighed og velvære.

"Jeg skriver rigtig meget og udgav en digtsamling sidste år. Det er der, jeg finder min ro og min glæde og min inspiration – det er i at skrive og omgås mennesker. At skabe velvære i sin hverdag, at passe på sig selv og gøre det der interesserer en, og som man brænder for."

 

Frida: For mig er det derfor netop en prioritering at købe produkterne, fordi det giver mig meget andet også. Jeg prioriterer det gerne, når jeg ved, at det gør mit hår sundere og der er gode værdier bag – og at resultaterne har gjort mig gladere. Mine tætte veninder og min kæreste, som jo har kendt mig i mange år, har også kommenteret, at de virkelig både kan se og mærke en forskel på mig her de sidste måneder. Så sent som i lørdags var der endda en af mine veninder, der nævnte det – og hun plejer ikke lige at kommentere på sådan noget. Så det er virkelig vildt, at dem omkring mig også har lagt mærke til den forandring, der er sket. Jeg har fundet en større glæde ved mit hår, og det har bare gjort noget ved min udstråling og at jeg er en bedre version af mig selv.

Purely: Så jeg tænker, ud fra det du siger, at du har ét bestemt favorit Purely produkt?

Frida: Ja, det er helt klart Shampoo 5. Og så har jeg jo Conditioner 1 til pleje, som jeg også er virkelig glad for. Men shampooen er min favorit. Nogle gange hvis jeg lige har glemt at putte balsam i, så kan jeg bare mærke, at det ikke gør så meget. Mit hår bliver ikke lige så filtret efter shampoo, som det gjorde førhen.

Hav tålmodighed 

Siden Frida for nyligt er hoppet med på Purely vognen, er der ingen bedre at spørge om et godt råd til andre, der skal i gang med Purely. Her kommer vi igen omkring aspektet at prioritere sig selv – og også at væbne sig med en smule tålmodighed.

Frida: Altså jeg kan i hvert fald sige, at i og med at jeg har et skrøbeligt hår, så har jeg også prøvet virkelig mange ting. Og det er først nu, at jeg virkelig føler, at der er sket en forskel. Så prøv Purely haha. Ej, jeg har lyst til at sige tålmodighed. Man skal have tålmodighed. Det er jo ikke sådan, at man bare fra den ene dag til den anden ser en forandring. Men når det så er sagt, så har jeg set en kæmpe forandring på bare 3 måneder. Man skal give det nogle måneder og give det en chance for at se forskellen. Jeg kan i hvert fald nu se, at der er sket noget, og det gør jo også, at jeg har lyst til at fortsætte med at bruge produkterne og har lyst til at anbefale det.

Purely: Dejligt!

Frida: Ja, og så et sidste råd er egentligt bare, at prioritere sig selv en gang imellem. Også med sådan en simpel ting som en shampoo - fordi i det lange løb så sparer man ved at vælge rigtigt, selvom det måske er lidt flere penge på en shampoo, end man er vant til at bruge. Men så er det jo et plus, at shampooen også er virkelig drøj. Jeg har kun købt én på de tre måneder!

 

Shampoo 5
Vitaliserende shampoo der stimulerer hovedbunden for øget hårkvalitet. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Shampoo 5 - 300 ml