Guidens indhold

Sofie Heesche Vognsen, studentermedhjælper SoMe & content creator

Hvor skal du holde jul i år?
I år bliver en stille og rolig jul, som jeg skal holde hjemme hos min mor sammen med min storebror. Det bliver kun os tre - dog ej at forglemme min bedste ven/hund, Eddie.
Hvordan er gavepolitiken hos jer?
Jeg har en ret stor familie, så der kan være mange mennesker at holde styr på og give gaver til. Vi har derfor altid “bare” givet gaver til de nærmeste familiemedlemmer baseret på ønskelister.
Hvad er højest på din ønskeseddel i år?
Jeg har et stort ønske om at få en sofa i min ellers ret så lille et-værelses lejlighed. Så allerøverst på min ønskeliste er et tilskud til denne.

 

Marike Fog-Petersen, B2B & B2C

Hvor skal du holde jul i år?
Vi skal holde jul hos min svigerfamilie. Vi skifter hvert 2 år.
Hvordan er gavepolitiken hos jer?
Den er up in the air. Jeg ville egentlig gerne stoppe med at give gaver blandt de voksne, men vi er stadigvæk ved at finde en model, som passer alle.
Hvad er højest på din ønskeseddel i år?
En ledningsfri støvsuger og mere søvn. 

 

Lotte Jørgensen, pharma konsulent 

Hvor skal du holde jul i år?
Jeg skal holde en stille og hyggelig jul med mine forældre og min voksne søn.
Hvordan er gavepolitiken hos jer?
Tror vi går mest op i hygge og lækker mad - så det er bare små gaver for hyggens skyld.
Hvad er højest på din ønskeseddel i år?
Jeg ønsker mig oplevelser og samvær med min familie.

 

Anne Eriksen, Brand & PR

Hvor skal du holde jul i år?
Jeg skal hjem til Jylland og holde jul hos mine forældre med mine brødre, farmor, onkler og tanter. Jeg håber at sneen bliver liggende, til jeg kommer! Det giver bare lige dét ekstra til julehyggen.
Hvordan er gavepolitiken hos jer?
Den er ikke som sådan italesat, som jeg fornemmer den er hos andre. Hos os har vi altid givet gaver til de, man holder juleaften med - undtagen mine bedsteforældre, som vi altid har været på gave med. Julen har generelt været den fejring, hvor vi har givet de største gaver i min familie - hvor fødselsdage til gengæld har været med et lidt mindre gavefokus. Måske fordi man tilbage i børnehaven og fritidshjemmet altid kreerede håndlavede julegaver til dem derhjemme, så er det blevet etableret med gavegivningen allerede dengang.
Hvad er højest på din ønskeseddel i år?
Uhh elsker at blive overrasket, så selvom jeg har en ønskeliste, håber jeg også altid, at folk er lidt kreative. Men ville bestemt ikke blive ked af det, hvis der lå et digitalkamera under juletræet - måske et af mine forældres gamle - eller et par stilletter i den smukkeste auberginefarve, som jeg har set mig lun på fra Lola Cruz.

 

(Julie tv.)

Julie Kampmann, Founder & CEO

Hvor skal du holde jul i år?
Hos min mor og far.
Hvordan er gavepolitiken hos jer?
More is more… men samtidig er vi også meget bevidste om at minimere forbrug, så vi genbruger for eksempel altid gavepapir og gavebånd. Min mor ønsker sig altid et skovbevis og i år en donation til Læger Uden Grænser. Jeg ønsker mig for eksempel slet ikke tøj i år, men generelt er vi glade for at give en god gave.
Hvad er højest på din ønskeseddel i år?
Bøger og en ny cykel fordi min cykel lige er blevet stjålet her ved Purely kontoret.

 

Kathrine Grønvald, studentermedhjælper content & influencer marketing

Hvor skal du holde jul i år?
Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre i Herning. I mit barndomshjem med min mor, min far og min søster. Det er altid meget stille og roligt og virkelig hyggeligt. Der er intet som at komme hjem til jul.
Hvordan er gavepolitiken hos jer?
Jeg giver gaver til hele min familie, men vi er alle meget bevidste om, at man giver efter evne, og hvad der giver mening for den enkelte (prismæssigt). For mig er der faktisk heller ikke de store forventninger til gaveræset, selvom det lyder som en stor cliché. Til de store familie julefrokoster har vi altid gjort meget ud af at gøre pakkelegen bæredygtig, så ofte giver vi noget videre, som kan få nyt liv, og som man ikke selv har brug for længere. Det synes jeg, er en meget rar måde at gøre det på.
Hvad er højest på din ønskeseddel i år?
Det må enten være en Høvding cykelhjelm eller nogle nye boksehandsker.

 

 Aliyah Nolsøe, digital content creator


Hvor skal du holde jul i år?
Vi skal holde hos min familie i år på Christianshavn. Det er første gang vores søn sådan rigtig forstår, hvad julen betyder, så det bliver ret spændende og cute at opleve. Han er helt betaget af sine mostre, så forhåbentligt får jeg en lidt mindre hands on jul end de sidste to gange.


Hvordan er gavepolitiken hos jer?
Vi giver de umiddelbare tætteste, hvor de yngste klart bliver prioriteret højest. Vi er ikke sådan en familie, der giver kæmpe gaver og det synes jeg klart bedst om, da det godt kan blive lidt for meget, når mange skal have. Efter jeg er blevet mor synes jeg dog, at det godt kan blive for materialistisk, så jeg gad godt, at man bevægede sig væk fra hele gaveshowet og måske bare fokuserede lidt mere på større fødselsdagsgaver så. Jeg er lidt alene med den holdning indtil videre.


Hvad er højest på din ønskeseddel i år?
Jeg har hele året været i tvivl, om jeg også var en rose-pige. Mit instagram feed har ikke budt på andet end roser i alle størrelser og farver i år og nu har jeg endelig overgivet mig. Jeg ønsker mig Rosie hårklippen fra Caro Editions i farven “ocean blue”, jeg tænker ville være pæn i mit brune hår med gamle blonde balayage lokker. Desuden også Sculpting Tool fra Lesse som man kan købe i I Love Beauty, der ligger længere nede ad gaden fra os. Jeg har fulgt Lesse i nogle år og jeg tænker, at det er en god måde at begynde på en gua sha rutine med vores Face Oil.