Guidens indhold

kl 06.00 go morgen

Jeg begynder dagen med 1 stort glas vand efterfulgt af tørbørstning med Karmameju RECHARGE ionisk tørbørste - jeg har 2 børster, en til hver hånd, så går det hurtigere. 


kl 06.30 morgenløb

Løber jeg 5 km.


kl 07.15 morgenrutine

Tager jeg et bad, slutter altid badet af med at spule mig med iskoldt vand, og i dag er det hårvaskdag (hver 3. dag vasker jeg hår, hvor det også er i hovedbunden). Hvis min hud er ekstra tør efter bad, bruger jeg Purely Professionals Body Lotion, den redder enhver tør og sart hud på kroppen. Derefter Rudolph Care selvbruner, den bruger jeg ca. 2 gange om ugen, fra april til september. I samme måneder bruger jeg faktor 50 i ansigtet også fra Rudolph Care. Til mine krøller elsker jeg Treatment 1 & Styling Lotion fra Purely Professional, jeg har brugt de 2 produkter i mange år og det virker bare. 


kl 08.00 makeup og frokostprep

Tager jeg en kop kaffe og te, mens jeg lægger min makeup (makeup produkter fra Sandstone)

Derefter prepper jeg den mad, jeg skal have med på job. Greenie, æg (fra mine høns i haven) og rejer, chia- energi grød, desuden skyr, tomater frugt og grønt og nødder.

 

kl 08.40 mod salonen

Går jeg til job (2 km) med min rygsæk med alle mine ting, jeg skal have med.Kl 10.00 første kunde

Kommer første kunde. Der bliver altid serveret en tallerken med øko snacks og min svigermors hjemmebagte knækbrød. Kaffen er lavet af kaffebønner fra MØRK kafferisteri (vi er gode til at bruge hinanden på Musicon i Roskilde). Jeg elsker at hjælpe mine kunder med at finde netop den form og frisure, der passer til de proportioner, der er klædelige samt at hjælpe med en ny rutine med hår/hudpleje eller makeup. Jeg har kun danske grønne kvalitetsmærker i forretningen. kl 12.00 SoMe

Spiser jeg mit første måltid. Hvis jeg har lidt tid uden kunder, laver jeg billeder eller opslag til sociale medier.

 
kl.19.00 fyraften

Går den sidste kunde og min skønne ansatte Mette sætter mig af på vejen hjem i sin bil. Jeg er træt, når jeg kommer hjem fredag aften. Jeg tager som regel lidt hytteost og rød peber - denne fredag også Paradis is og Netflix. 


kl 21.00 aftenrutine

Når jeg fjerner makeup og børster tænder, bruger jeg altid min hårstimulerende Serum 1 fra Purely Professional, fordi den virker på mit hårs vækstbetingelser.


kl 22.00 godnat

Godnat, skal være frisk til vækkeuret ringer 05.20 om lørdagen