Guidens indhold

På udkig efter de helt rigtige ingredienser

Siden første møde har vi blandt andet kigget på forskellige essentielle olier og undersøgt deres egenskaber – på godt og ondt. Da essentielle olier alle er aktive ingredienser, er vi på udkig efter de olier, som kan give den ønskede effekt på bedste vis, men som også er dokumenteret mindst hudirriterende.
Når vi arbejder med aktive ingredienser – såsom essentielle olier eller eksempelvis kamille i Facial Cleanser, fucoidan i Night eller salturt i Moisture Mask, så vil der altid være en risiko for, at nogle vil opleve hudirritation ved de bestemte indholdsstoffer, netop fordi de er aktive. Men der er mange fordele at hente i de aktive ingredienser, og derfor arbejder vi altid på at finde de, der kan give os en effektiv virkning og samtidig ikke er hudirriterende for de fleste.

 

En effektiv ansigtsolie af få ingredienser

Face Oil er baseret på en blanding af bæreolier og tre essentielle olier, der i kombination med hinanden giver os den ønskede konsistens, duft og ikke mindst effekt. Essentielle olier er meget drøje og fordelingen mellem dem og bæreolier er stor – ofte er et par dråber essentielle olier nok i 30 ml bæreolie.

 

Se med nedenfor, hvor vi blander to ansigtsolier, med hver sin kombination af essentielle olier