Guidens indhold

07.18 Dagens første step

Mine morgener foregår ofte på præcis samme måde. Mit vækkeur ringer kl 7.00, og så snoozer jeg to gange, inden jeg får væltet mig selv ud af sengen. Morgenrutinen er tidsoptimeret – jeg er ikke så god til for meget tid om morgenen, vil hellere bare op og afsted. Men min morgenrutine på badeværelset skipper jeg ikke - lige nu består den af vand i hovedet, Face Mist, Serum, Multi Base, Face Oil og SPF 50. Jeg er også ofte i gang med at teste noget nyt - måske I spotter et kommende Purely produkt på hylden, som jeg er ved at teste?



07.41 Afsted på jernhesten

Klar! Jeg går tit på arbejde i stedet for at tage cyklen. Vil allerhelst gå til alt, så hvis jeg kan skippe cyklen, gør jeg det. Det tager ca. en halv time at gå hjemme fra mig til kontoret, og jeg elsker den gode tur forbi søerne og gennem Kongens Have til Kronprinsessegade. Men jeg skal videre til træning lige efter arbejde, så det bliver cyklen i dag. 


P.s. vinden plejer at friske mit søvnige ansigt lidt op - perfekt hæhæ!



08.03 Kontor duties

Jeg er ofte den første på kontoret, og en tjans jeg har er at tømme opvaskeren, så det starter dagen altid med, når jeg møder ind. Og så tænder jeg selvfølgelig for kaffemaskinen.



9.00 Weekly meeting

En gang om ugen har jeg møde med vores web- og marketingbureau, hvor vi planlægger fokus for ugens opgaver. Det sker altid med en kaffe i den ene hånd (vi har en virkelig god kaffemaskine på kontoret) og en kuglepind i den anden – jeg skriver altid noter i hånden, inden jeg fører det ind digitalt.



10.21 Check in’s

Mine dage ligner sjældent hinanden, nogle dage er mere kreative, hvor andre er mere mødetunge. Lige nu har vi en dygtig praktikant, Nicoline, der laver en masse cool features til vores kundeklub Purely Plus, så resten af min formiddag gik med at have et møde med hende, om det hun sidder og er i gang med. Og så havde jeg lige et hurtigt tjek ind med min kollega, Aliyah, som er i gang med at lægge final touches på en undervisningsvideo til vores forhandlere.

 

11.44 Frokost

Jeg er ikke rigtig en morgenmadspige (medmindre det er boller med ost og pandekager i weekenden), så det passer mig fint, at flere på kontoret også er klar på en lidt tidlig frokost. Vi kører altid rubbere her hos Purely – og det eeeelsker jeg! Vi har lige leveled up og fået en æggekoger, så nu er der lidt nyt til frokostbuffeten. 



13.58 Content-planlægning

Til eftermiddag plejer jeg at dykke ned i Purelys Instagram og vores content-bank. Så der skal planlægges posts og stories for ugen og kigges på det februar indhold, jeg har fået tilsendt fra vores skønne UGC creator, Julianna. Vi har en god flyder i vores showroom, så jeg har sat mig i det bløde for at kigge på eftermiddagens opgaver. Altid rart med lidt sceneskift. Og selvfølgelig med en kaffe til.



15.19 Influencer udsendelser

Vi har en masse skønne Purely ambassadører, og der kommer hele tiden nye til. Vi pakker til alle fra kontoret, og i dag kunne jeg lige nå at sende lidt hårpleje afsted. Jeg elsker den her del af mit arbejde, fordi jeg får lov til at lære en masse spændende mennesker at kende, og vi har bare sådan nogle dejlige relationer med alle, som vi sætter stor pris på. Og så er det bare så fedt, når man ser produkterne komme hjem og leve hos nogen. Det bliver jeg aldrig træt af.



16.30 Træning

Op på den føromtalte cykel igen og videre til træning. Jeg har det sidste år været medlem hos Senses på Nørrebro (der vitterligt ligger en 5 minutters cykeltur væk fra kontoret så rart jo) og er blevet ret glad for alle de forskellige hold! Lige nu er jeg hooked på reformer og hot yoga (38 grader i februar, ja tak), men skal helst switche det lidt op, har jeg fundet ud af med årene - ellers kommer jeg til at kede mig haha.



17.51 Lynbad

Hurtigt hjem til en hurtig skyller inden jeg skulle ud ad døren og mødes med mine efterskoleveninder til mad.



19.22 Pizza

Jeg fik fordærvet min pizza og glemte, at jeg skulle have et billede inden. Så der var to stykker tilbage, da jeg kom i tanke om det. Men den var god og kan klart anbefale Behov i Nordvest!



21.15 Bestyrelsesmøde

Jeg er i bestyrelsen i min ejerforening (please være søde ved jeres ejerforening, de gør det frivilligt haha) og da jeg kom hjem, havde vi et hurtigt kald, så fik mig lige en kop te imens. Er kæmpe fan af kamillete, både med og uden mælk og honning. Sikker vinder.



22.14 Aftenrutinen

 

 

22.41 Godnat

Som I måske får fornemmelsen af, er der ikke mange bare vægge i min lejlighed – og det er heller ikke tilfældet for soveværelset. Elsker det lille rum. Nærmest hver aften skiftes min kæreste og jeg til at se med på hinandens TikTok (kan love jer for, at der er forskel på dem), så det rundes dagen selvfølgelig også af med i dag.