Purely og miljø

Vi har som virksomhed fokus på CO2-udledning, brug af transport, miljøfarlige stoffer og ansvarligt forbrug af palmeolie. Derudover arbejder vi på flere forskellige strategier for at mindske brugen af plastik. Du kan læse mere om vores miljøstrategier her.

Hvad kan vi gøre?

Vi spørger altid os selv om, hvad vi kan gøre som virksomhed for at mindske vores aftryk på miljøet. Vi synes, at jo mere man kan gøre, jo mere bør man gøre. Som virksomhed har vi mulighed for at gøre meget mere, end vi kan gøre hver for sig.

Når vi udvikler nye produkter og koncepter i Purely, er miljøet og miljøbelastningen meget vigtigt for os. Mindskningen af vores miljøaftryk er ikke et modefænomen for os, vores vision har siden brandets begyndelse været at udvikle produkter, der belaster brugeren og miljøet mindst muligt. Den vision tager afsæt i, at vi privat altid har haft en stor interesse for miljø og glæde ved naturen, og at vi derudover besidder en stor faglig viden omkring sundhed, miljø og forurening.

Vi vil derfor gerne gå forrest, når det kommer til at vise nye veje, løsninger og koncepter. Igennem de mere end 10 år vi har arbejdet med Purely, har vi holdt fast i de enkle løsninger og kompromisløsheden, både når det kommer til vores produkter men også i forhold til deres aftryk på naturen.

Less is more

Vi er meget bevidste om at små ændringer har stor betydning når man arbejder sig op i en større skala. Eksempelvis har vi valgt at gå bort fra de håndskrevne postkort, vi engang lagde i alle pakker, og i stedet trykke en hilsen på de pakkesedler, der bliver nødt til at følge med en webshop ordre. Et postkort sparet i hver pakke bliver til rigtig mange postkort over tid.

På samme måde genbruger vi også papkasser og andre materialer, alle steder hvor vi kan. Selvom det pap vi bruger, altid er genanvendt pap, så vil vi gerne spare mest muligt på det, og genbruger derfor papkasser til forsendelser i vores webshop og andre postpakker.

Derudover er vi meget optaget af at reducere brugen af unødig emballage. Det kan være den plastikfolie produkterne bliver pakket i kolli fra produktionen, eller den indpakning vi bruger til jul.
Less is always more, når det kommer til miljøet.
Fyld op på refillery
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down