Uren hud

Kan du svare ja til at din hud: fedter til, dine porrer er synlige og bumser ofte forekommer? Så har du tendens til uren hud. Her kan du læse mere om hudtypen og få gode råd til at opnå en mere ensartet hud i balance.

Bliv fri for uren hud

Hvis du døjer med uren hud, er det især vigtigt at fokusere på mild rens og produkter, der ikke tilstopper huden. Når huden er i udbrud, er det ofte en god ide at holde det så enkelt som muligt ved at vælge lidt men godt.

Mild rens

Det kan være fristende at rense huden med ekstra skrappe midler, når man har fået en bums eller har urenheder, der måske har drillet i en længere periode. Men kan du ikke få bugt med tendens til uren hud, er det faktisk det modsatte, du skal gøre.


Urenheder er en betændelsestilstand i huden og ved at rense med skrappe renseprodukter, kan du skabe yderligere irritation eller endda nye problemer. Brug en mild rens, der er skånsom på din hud og gør det muligt for dig at rense hyppigere. Det er nemlig vigtigt, at du renser din hud både morgen og aften, så bakterierne, der er skyld i urenhederne, holdes nede. Det handler om at holde huden ren, uden at skrubbe unødigt.

Lette konsistenser, aktive ingredienser

Selvom din hud måske føles fedtet grundet urenheder, er det fortsat vigtigt at huske plejen efter rens. Fokuser på produkter der balancerer din hud og lader den ånde. Det indebærer produkter, der har hudens pH-værdi i fokus, da denne har stor indvirkning på hudens balance og dermed forekomsten af urenheder. Kig også efter produkter med en konsistens, der lægger sig let på huden uden at tilstoppe den, og med aktive ingredienser der modvirker urenhederne og sørger for at porefunktionen fungerer.

De bedste produkter til uren hud

1.

Mildt afrensende skum

Start din rutine med vores milde Facial Cleanser.

Facial Cleanser er en skånsom og beroligende ansigtsvask, du kan bruge både morgen og aften. Det silkebløde skum er sulfatfrit, så din hud ikke udtørres, og indeholder både fugtgivende glycerin og kamilleekstrakt, som er kendt for at berolige huden.

Du får en effektiv ansigtsrens, der er nem at bruge og som ikke efterlader din hud tør og stiv, men velplejet og ren.

2.

pH-balancerende ansigtsmist

Dit næste trin er en fugtende facemist med hudvenlig pH.

Face Mist giver både din hud et opfriskende boost, mens den balancerer din huds pH-værdi. Ansigtsmisten har nemlig en pH-værdi på ca. 5, som også er hudens egen pH-værdi, og ved at bruge misten efter rens hjælper du altså hudens pH i balance. Face Mist indeholder morgenfrueekstrakt, der virker beroligende på huden, samt ingrediensen ectoin der bekæmper tørhed og rødmen.

Du får en mist, der både fugter og hjælper din hud i balance, og som kan bruges dagen igennem efter behov.

3.

Optimerende gelcreme

Afslut din rutine med en aktiv ansigtscreme.

Multi Base er en gelcreme med en let konsistens, der fugter uden at tilstoppe hudens porer, hvilket især er velegnet til hudtyper, der døjer med urenheder. Den aktive gelcreme modvirker urenheder med hjælp fra flere ingredienser. Cremen indeholder bl.a. bakuchiol, der har både anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, samt niacinamide der har en positiv effekt på porerne, hjælper med at minimere udbrud og holder hudens membran i balance.

Du får en virksom ansigtscreme, som kan bruges både morgen og aften, og som kan danne grundlaget for en mere ensartet hud i balance.