Tør hud

Kan du svare ja til at din hud: suger alle produkter til sig lynhurtigt, ofte skaller eller føles stiv få timer efter du har fugtet den? Så har du tør hud. Her kan du læse mere om hudtypen tør hud og få gode råd til at opnå en sund og velfugtet hud.

Kom tør hud i forkøbet

Hvis du døjer med tør hud, er det vigtigt at reducere og forebygge din huds fugttab. Derfor kan du med fordel sammensætte en rutine, der hjælper din hud ved at tilføje fugtgivende ingredienser og samtidig hjælper huden med at holde på fugten.

Tilføj fugt

De fleste hudplejeprodukter fokuserer netop på fugtindholdet i huden, da det er så afgørende for hvordan huden ser ud, føles og fungerer. Når du lider af tør hud, er det en fordel at tænke din hudplejerutine i lag, så du tilføjer fugt på den rette måde i hvert trin. Start med de letteste produkter, som et serum, der trænger dybt ned og binder fugt i huden. Gå derefter videre til de tykkere konsistenser, som en creme, der ud over at tilføre fugt også optimerer hudens membran.

Barrikadér fugten

I jagten på mindre tør hud kan du med fordel tilføje en fugtforsegler, som sidste trin i din rutine. En fugtforsegler er karakteriseret ved en fed konsistens, som en fedtcreme eller olie, og hjælper med at mindste fordampningen over hudens membran, samtidig med at den holder din hud smidig og blød.

De bedste produkter til tør hud

1.

Fugtoptimerende serum

Start din rutine med vores fugtighedsoptimerende serum.

Serum er et dybdevirkende ansigtsserum, der trænger hurtigt ind i huden, og fugter din hud med sit høje indhold af hyaluronsyre, der hjælper huden med at optage og holde på fugt.

Du får et aktivt serum, der kan anvendes dagligt og som trænger dybt ind i huden for maksimal effekt. Et oplagt valg til dig, der har brug for ekstra fugt.

2.

Fugtgivende gelcreme

Dit næste trin er en fugtboostende ansigtscreme.

Multi Base er en gelcreme, der består af flere aktive ingredienser, som hver målretter sig bestemte områder for din hud, hvad end det er urenheder, pigmentforandringer eller manglende fugt. Den lette gelcreme indeholder bl.a. de gode fugtgivere glycerin og squalane, der er kendt for både at udglatte, blødgøre og hydrere.

Du får en let kølende, hurtigt absorberende gelcreme, pakket med aktive stjerneingredienser, der alle hjælper med at få det bedste frem i din hud.

3.

Fugtforseglende ansigtsolie

Afslut din rutine med en fugtforseglende olie.

Face Oil er en opstrammende og beroligende ansigtsolie, der både holder på fugten og giver huden glød. Purely x Frederikke Toftsø Face Oil indeholder bl.a. havtorn, der er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og dens positive virkning på hudens glød.

Du får en 100% økologisk olie, der kan anvendes både morgen og aften, så du kan få den bedste effekt af de glødgivende og fugtforseglende egenskaber.