Indholdsstoffer

Som forbruger hører man meget om indholdsstoffer. Både om de stoffer der er rigtig gode til det ene og det andet, og som vi vil have i vores produkter. Og om alle de problematiske indholdsstoffer som vi vil undgå.
Ren pleje

Forstå indholdsstofferne

Vores holdning er, at det er os som producent, der har ansvar for at formidle information om produkternes sammensætning, så du som forbrugeren kan forstå det! Derfor kan du også altid finde indholdsstofferne og en angivelse af hvad deres egenskaber er under beskrivelsen af de enkelte produkter i shoppen.

Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvad der er i kosmetiske produkter, selvom indholdsstofferne altid skal være anført på emballagen. Det er nemlig de færreste af os, der ved, hvad ordene i indholdsfortegnelsen egentligt dækker over.

Alle indholdsstoffer skal angives ud fra en internationalt vedtaget navngivning, der kaldes "INCI". INCI er hverken traditionel kemisk navngivning, engelsk eller latin, og derfor kan det både for kemikere og almindelige forbrugere være svært at gennemskue stoffernes egenskaber.

Vi får rigtig mange spørgsmål om indholdsstoffer og INCI angivelser fra både kunder og forhandlere. Vi har derfor lavet et leksikon over de ingredienser, vi bruger i vores produkter. Her kan du bl.a. finde beskrivelser, dokumentation og vurdering af ingredienserne. Det fremgår også, om indholdsstofferne er veganske, økologiske eller palmeoliecertificerede, samt om der er sundhedsmæssige forbehold.

Er du interesseret i mere dybdegående viden om indholdsstoffer, har vi også en artikelsektion (link), hvor vi dykker ned i funktion, kemi og udbredelsen af forskellige ingredienser. Er du særligt interesseret i mærkninger, økologi eller dyrevelfærd, kan du læse meget mere om det i sektionen Mærkninger (link).

Er du i tvivl om noget eller bare nysgerrig, så er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe.
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
databasegraduation-hatusercarttagmagnifiercrossmenuchevron-down