Guidens indhold

A-vitamin

Bruger Purely a-vitamin i hudpleje?

A-vitamin er en uhyre potent ingrediens med mange positive virkninger. Desværre er der også mange der oplever bivirkninger ved a-vitamin, der i øvrigt i visse former er fototoksisk. Det vil sige det reagerer ved påvirkning af sollys. Af disse årsager har vi i Purely ikke brugt a-vitamin direkte i vores produkter. Dog indgår a-vitamin i mindre doser i forskellige planteolier. Heldigvis kan man finde alternative ingredienser med de samme positive egenskaber som a-vitamin. En sådan er Bakuchiol.

 


Bakuchiol

En effektivt, men mildere a-vitamin lignende ingrediens

Bakuchiol er et planteekstrakt og altså vegansk. Bakuchiol har a-vitamin lignende egenskaber, men har ikke de samme uønskede bivirkninger. Ligesom mange af de andre vitaminer er Bakuchiol også en kraftig antioxidant. Derudover mindsker ingrediensen fine linjer, hyperpigmentering, aldersbetingede tegn og har en beroligende effekt på huden. Derved minder bakuchiol meget om a-vitamin, men uden at virke sensitiverende i form af rødme, irritation eller tørhed.


Purely produkter med bakuchiol:
Multi Base

 

Multi Base
Aktiv gelcreme der hjælper med at optimere og fugte alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Multi Base

 

B3 (niacinamid)

Mangler du et power ingrediens mod rødme, tørhed og generelt grå hud?

Niacinamid er et andet navn for b3-vitamin, som du finder i meget af Purelys hudpleje. De sidste par år er niacinamid blevet meget populært inden for hudpleje, og du har måske allerede lagt mærke til, at ingrediensen går igen hos flere forskellige brands. Niacinamid er en antioxidant, men udover at hjælpe på aldersbetingede ændringer, beroliger niacinamid også rødmen og irritation. Den fugtgivende ingrediens optræder i flere af vores produkter både i alle tre ansigtscremer, Serum 1, der er til hovedbunden, samt Recovery Cream, der er en multifunktionel creme til kroppen og især hænderne. De tre ansigtscremer du finder i Purelys sortiment har alle hver deres unikke og specifikke formål. Day er en dagcreme med solfaktor 15 i, der beskytter og plejer huden. Night er vores natcreme der med sine aktive ingredienser fugter og forebygger aldersbetingede ændringer. Til sidst er Multi Base vores aktive gelcreme, der opbygger en sund hud og fugter. Multi Base er især også god til en hud i ubalance, der slår meget ud i urenheder. Alle tre Purely cremer er skabt med forskellige, men specifikke formål, der alle har tilfælles at niacinamid optræder på ingredienslisten. Det skyldes netop, at niacinamid er gavnligt for alle hudtyper og kan anvendes af alle.

Purely produkter med b3-vitamin:

Multi Base, Day, Night, Serum 1, Recovery Cream

 

Recovery Cream
Plejende creme til skadet hud der hjælper huden med at regenerere og hele. Parfumefri.
Normalpris 139,00 kr
Udsalgspris 139,00 kr Normalpris 139,00 kr
Recovery cream
 

 

B5 (panthenol)

Kan man passe og pleje sit hår selvom, at man styler det? 

 Måske kender du panthenol fra fede cremer, der bruges til ekstra tør hud eller smårifter? Det er en enorm fugtgivende ingrediens, der binder fugten i huden og efterlader den blød og smidig, men panthenol kan bruges til meget mere end bare hudpleje. Det findes nemlig også i vores tre forskellige stylingprodukter. B5-vitaminet er oftest brugt indenfor hudpleje på grund af dets plejende egenskaber, men hos Purely mener vi, at du også skulle kunne pleje dit hår, mens du styler det. Derfor indgår panthenol i vores stylingsprodukter. Altså kan du style dit hår, som du ønsker med det resultat du ønsker, uden at det skal skade dit hår eller virke irriterende for hverken hud eller hovedbund. Hvis du for eksempel fast bruger hårspray i din rutine, men synes at duften er for voldsom eller at det udtørrer dit hår, kan du med fordel overveje at skifte til vores Hair Spray 1. Dispenseren er på sprayform fremfor aerosol, som mange typiske hårsprays er. Spray dispenseren er mere mild overfor dine luftveje og vores miljø og så er det også en vådlak, så du kan arbejde med den i både vådt og tørt hår samtidig med at den plejende panthenol passer på dit hår. 

 

Purely produkter med b5-vitamin:

Styling Lotion, Styling Mousse, Hair Spray

 

Hair Spray 1
Effektiv hårspray med kraftigt hold der kan bruges i både vådt og tørt hår. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Hair Spray 1

C-vitamin

Hvad kan c-vitamin og hvorfor snakker alle om det?

C-vitamin er en enorm virksom ingrediens, der udover at fungere som en antioxidant, også mindsker fine linjer og pigmentforandringer i huden. Hvis du ønsker en flot glow, er det netop også produkter med c-vitamin, du skal lede efter. C-vitamin hjælper med hudens generelle fremtoning og spændstighed og så samarbejder c-vitamin især også godt med andre vitaminer og ingredienser. I Purelys Multi Base finder du blandt andet både c-vitamin, b3-vitamin, et a-vitaminlignende ingrediens, bakuchiol, samt Ectoin, der kaldes naturens eget anti-stress molekyle. Dén form for c-vitamin, du finder i Multi Base, er blevet bundet til den meget fugtgivende ingrediens glycerin. Derfor er det en mindre koncentreret dosis c-vitamin, men som stadig fungerer som en antioxidant samt mindsker hyperpigmentering. Du finder også c-vitamin i vores populære hårmaske Hair Repair 2, der er en 2-i-1 behandling til både hovedbunden og det enkelte hårstrå. Her er det den udgave af c-vitamin som hedder Ascorbyl Palmitate, der også virker mod skadelige oxiderende processer.

Purely produkter med c-vitamin:
Multi Base, Hair Repair 2, Recovery Cream
 

 

Hair Repair 2
Intensiv hårmaske der giver dybdevirkende pleje til både hår og hovedbund. Parfumefri.
Normalpris 239,00 kr
Udsalgspris 239,00 kr Normalpris 239,00 kr
Hair Repair 2 -150 ml
 

 

E-vitamin

E-vitamin både plejer din hud, krop og hår, men beskytter dig også mod udefrakommende påvirkninger.

Udover at e-vitamin er utrolig fugtgivende og styrker hudbarrieren, så fungerer det også som en antioxidant. Det er en god idé at benytte sig af hudprodukter, der indeholder antioxidanter, da de har anti-ageing egenskaber og beskytter dig mod frie radikaler. Frie radikaler er udefrakommende påvirkninger som forurening, stress, røg, alkohol og stråling som kan skade hudens kollagen. Fordi e-vitamin er så plejende, utrolig fugtgivende og samtidig fungerer som en antioxidant, indgår den også i mange forskellige Purely produkter.Du finder vitamin e i både vores Day og Night cremer, Face Oil og Oil samt i Hair Repair 2. E-vitamin er også kendt for at have gode helende egenskaber, som er gavnligt, hvis man har beskadiget eller tør hud. Derfor er der også e-vitamin i både Recovery og Repair Cream, som er oplagt at bruge, hvis du har små rifter, tør hud eller for nyligt tatoveret.


Purely produkter med e-vitamin:
Day, Night, Face Oil, Hair Repair 2, Repair Cream, Oil, Recovery Cream

 

Face Oil
Ansigtsolie der giver smuk glød samt virker beroligende og tonende på huden.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Face Oil