Guidens indhold

Video Tutorial  

 

 

 

Step by step guide 

 

Step 1 

Start med at påføre Treatment 1 (eller en anden foretrukken leave-in kur) i hele håret for at passe godt på dit hår under stylingen. Treatment 1 efterlader ikke håret fedtet og er oplagt til at pleje og beskytte håret, når det er opsat en hel dag. 

 

Treatment 1
Dybdevirkende leave-in hårkur der lukker hårstråets skællag og tilfører fugt. Parfumefri.
Normalpris 259,00 kr
Udsalgspris 259,00 kr Normalpris 259,00 kr
Treatment 1
 

 

Step 2 

Find din yndlingskam frem og del håret fra ørerne frem, så du skaber to sektioner med pandehåret. Red resten af hele håret tilbage med en børste og saml det i en loose høj knold med en hårelastik. Et godt tip er at undgå hårelastikker der er lavet af for eksempel plastik eller nogen, der er meget små og stramme, da det kan skade håret. Vælg eventuelt én ligesom Sofie, der er mere blød og elastisk.  

 

Step 3

Påfør relativt meget Styling Lotion 1 i de to pandehårssektioner for at holde håret på plads og samtidig skabe et sleek look. Børst de to sektioner bag ørerne og fastgør dem i nakken med nogle hårnåle, der matcher din hårfarve. Hvis du, ligesom Sofie, har meget langt hår kan du vikle dem rundt om din knold og fastgøre dem flere hårnåle. Tilføj lidt ekstra Styling Lotion 1 for at ligge alle babyhårene ned og voila! 

 

Styling Lotion 1
Plejende hårlotion der giver naturlig finish og fleksibelt hold. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Styling Lotion 1