Guidens indhold

1. Tilføj Treatment 1 til dine stylingprodukter

Du kan i princippet blande Treatment 1 med alle vores stylingprodukter for mere glans og en lidt lettere styling. Den passer især godt til mellem hårlængder til både mænd og kvinder. Har du krøller er et af vores favorit hacks også at blande Treatment 1 med Styling Lotion 1. Udover at pleje dine krøller, tilføjer leave-in conditioneren også lethed og definition til dine krøller. Bland Treatment og Styling Lotion i forholdet 1:2. Fordel blandingen i fugtigt hår og lad det lufttørre eller føntør ved lav intensitet mens du forsigtigt snor eller krammer håret for at definere krøllerne.
Du kan også bruge blandingen i glat, fugtigt hår. Sno derefter håret omkring et hårbånd natten over og næste morgen har du de flotteste bløde krøller uden varmebehandling.

 


2. Brug Treatment 1 som hårmaske

Hvis du har vores Hair Repair 2, kan du jo selvfølgelig bruge den som en dybdevirkende hårmaske, men hvis ikke, så kan Treatment 1 faktisk også hackes til selvsamme formål. Aftenen før du skal vaske hår, masserer du en lille håndfuld Treatment godt ind i dit tørre hår. Du kan eventuelt lægge et håndklæde på puden, når du skal sove, for at beskytte dit betræk. Du kan også samle håret lidt eller flette det, for at samle det og holde det på plads. Næste morgen skal du bare vaske hår som normalt.

 


3. Brug Treatment 1 til skægpleje

Måske du kender en eller har en derhjemme, der ville have gavn af lidt pleje til skægget? Et fuldskæg skal både vaskes og plejes, og her kan man med fordel dele bruge Treatment 1, som blødgør og samler skægget og giver meget let glans.

 

Treatment 1
Dybdevirkende leave-in hårkur der lukker hårstråets skællag og tilfører fugt. Parfumefri.
Normalpris 259,00 kr
Udsalgspris 259,00 kr Normalpris 259,00 kr
Treatment 1

 


4. Brug Treatment 1 til pleje af dine øjenbryn

En af vores skønne ambassadører delte hendes helt eget hack med os - hun stryger nemlig altid sine øjenbryn med fingrene, efter hun har påført Treatment 1 til sine hårspidser. En oplagt mulighed for at bruge den sidste rest, og samtidig pleje og sætte brynene.