Guidens indhold

1. Bland Styling Lotion 1 med Treatment 1 

Måske du er vant til at bruge Treatment 1 som et plejende element imellem hårvaske? Du kan også bruge den i din styling! Bland en lille smule Treatment 1 i din Styling Lotion 1 i forholdet 1:2 (den er jo meget den drøj den Treatment 1), og giv dine krøller et blødt boost. Udover at tilføje pleje bidrager Treatment 1 nemlig også med et blødgørende element, så dine krøller får et lettere udtryk. Kombinationen af de to produkter tilfører også dit hår ekstra shine, så dine gennemplejede og let-definerede krøller får lige den opmærksomhed, de fortjener. 

 

2. Tilføj Hair Repair 2 til dine længder inden du påfører Styling Lotion 1

Det lyder lidt skørt, gør det ikke? Hair Repair 2 er jo en hårmaske, der skal skylles ud? Men vi har det fra gode kilder (JER!), at det gør rigtig godt for krøller i et kraftigere hår at bruge Hair Repair 2 som en bund af pleje til krøllerne, inden de ”låses” fast af Styling Lotion 1. Her skal man dog være opmærksom på, at et finere hår ikke kan bære lige så tung en pleje som et kraftigere hår, så har du et fint hår, skal du kigge på Hack 1 og blande din Styling Lotion 1 med Treatment 1.

3. Lad en føntørring hjælpe din Styling Lotion 1 på vej

Er du ude efter endnu mere volumen, kan du også føntørre dit hår efter påføring af Styling Lotion 1. Den indeholder også varmebeskyttelse, så du kan roligt bruge dine varmeredskaber med god samvittighed. Fordel Styling Lotion 1 i dine længder og føntør så dit hår – måske endda med en diffuser for ekstra volumen. 

Styling Lotion 1
Plejende hårlotion der giver naturlig finish og fleksibelt hold. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Styling Lotion 1