Guidens indhold

Hvad gør Purelys styling så speciel?

… med pleje på ingredienslisten


I stylingserien finder du tre klassiske produkter - en mousse, en hårspray og en lotion. Alle tre produkter har forskellige formål, virkning og definition, men alle har dét til fælles, at de plejer dit hår. På ingredienslisten finder du nemlig panthenol, der både plejer og binder fugten. Derfor får du ikke nogen produkter, der hverken skader eller udtørrer dit hår, når du styler det med Purely.
Til volumen, krøller eller spil i glat hår

Styling Mousse 1 kan bruges til det hele


En mousse er ofte en overset del af en styling-eller hårrutinen eller måske noget du tænker, der kun kan bruges i krøllet hår. Tværtimod kan Purelys Styling Mousse faktisk bruges til både glat, krøllet, kort og langt hår. Hvis du for eksempel har helt glat hår, der har tendens til at hænge uden noget liv i det, kan du med fordel enten føntørre dit hår med mousse i eller kramme det ind i det tørre hår for at tilføje lidt spil. Styling Mousse hverken tynger eller fedter og indeholder et varmebeskyttende filter så du kan føntørre med den i for ekstra volumen og uden yderligere produkter. Moussen er også idéel til at definere krøller, da den er nem at kramme ind i håret og giver et fleksibelt hold.


Med Styling Mousse 1 får du:

- Volumen

- Let fiksering

- Mere fylde

- Den er curly girl approved

- Fylde til fint hår


Styling Mousse 1
Plejende hårmousse der giver fleksibelt hold og let glans. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Styling Mousse 1

 

 

En sundere hairspray til alle behov

En effektiv spray der ikke er på aerosol

Purelys Hair Spray 1 er på mange måder en klassisk hårspray med kraftigt hold, der kan anvendes i både kort og langt hår. Du kan komme langt med blot få pump og så holder det tilmed hele dagen. Der hvor Hair Spray skiller sig ud kan du både se på produktdesign og konsistens. Den kommer nemlig på en sprayform og er derfor ikke en klassisk spray på aerosoler, der netop er skadelige for både miljø og sundhed. Den er heller ikke en tørlak, men derimod våd så den kan bruges i både vådt og tørt hår. Du kan bruge den i vådt hår for at skabe volumen og hold. Husk dog at anvende en varmebeskyttelse inden som for eksempel Protection 2, der kan bruges af alle hårtyper. Den kan også med fordel anvendes i tørt hår for at enten sætte håret og skabe hold eller i hovedbunden for ekstra volumen.

Med Hair Spray 1 får du:

- Multifunktionel hårspray

- Til alle køn

- Kraftigt hold

- Volumenspray

- Mild hairspray

Hair Spray 1
Effektiv hårspray med kraftigt hold der kan bruges i både vådt og tørt hår. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Hair Spray 1

 

Til sleek, hold, krøller eller det helt korte

Et komplet uundværligt stylingredskab

En god styling lotion er uundværlig, ligegyldigt om du bruger varme, når du styler dit hår eller ej. Styling Lotion 1 er en mild lotion med et let hold, som du kan bruge til alle behov og som især er god at have med på farten til uforudsete touch ups. Du kan enten bruge den som en krøllecreme og kramme den ind i vådt hår eller skabe en let fiksering i et glat hår. Du kan også bruge den som et sidste produkt i din styling. Den er især oplagt til en sleek frisure eller en sleek bun, hvor den let holder håret nede og tilføjer et naturligt finish. Hvis du har flyaways eller babyhår, altså de korte hår der insisterer på at stritte ud i luften, kan du let lægge dem ned med Styling Lotion.

Med Styling Lotion 1 får du:

- Krøllecreme

- Sleek hair

- Varmebeskyttelse

- Definition

- Plejende lotion

Styling Lotion 1
Plejende hårlotion der giver naturlig finish og fleksibelt hold. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Styling Lotion 1