Guidens indhold

Måske du er en af dem, der elsker, når dit hår får lidt naturlige lyse striber og lidt crunch fra svømmeturene i det salte vand? Uanset hvordan din sommer ser ud, så har dit hår godt af lidt ekstra kærlighed efter en skøn sommer. Vi har 4 enkle råd, så dit hår kan komme hurtigt i topform igen.

1. Tid til en klipning? langt eller kort? krøller eller ej? 

Efteråret er et rigtig godt tidspunkt at blive klippet. Kom af med de slidte spidser og imødegå den sæsonmæssige fældning, der finder sted i efteråret med et professionelt frisuretjek. 

2. Husk plejen

Det er vigtigt at tilføre håret fugt og de rigtige fedstoffer med gode plejeprodukter. Conditioner er et must når vi går mod koldere tider efter en varm sommer. Brug også gerne en hårkur og leave-in behandling for at genopbygge hårets skællag. 

3. Har du badet meget i løbet af sommeren? 

Hvis ja, kan det være fordi din hovedbund er kommet ud af balance og er irriteret. Hvis du pludselig oplever skæl og kløe, kan det være et tegn på svamp, der skal bekæmpes med en speciel shampoo. Derfor kan du have brug for i en periode at vaske håret med en skælshampoo, som eksempelvis vores milde shampoo 4, for at få hovedbunden tilbage i balance.

Shampoo 4
Effektiv specialshampoo der nænsomt modvirker skæl og kløe. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Shampoo 4 - 300 ml

 

4. Tjek på kosten

Det kan ses på håret, hvis man ikke får de vitaminer og mineraler, man har brug for. Sund kost med fokus på grønne grøntsager som kål og spinat og alsidige kilder til jern og B vitamin er blandt andet vigtige for dit hårs sundhed.