Guidens indhold

Step 1- Hårmaske

Den klassiske low bun har en midterskilning, men du kan også style med en sideskilning, hvis det er dit faste look. Som første step fordeles en dybdevirkende hårmaske, som Hair Repair 2, i hele dit hår. Vær ikke bange for at få hårmaske i din hovedbund, da Hair Repair 2 også er tiltænkt hovedbundspleje, der ofte er overset. Efter du har tilføjet hårmaske i hele dit hår, skal dit hår opdeles.

  

Step 2 - Styling Lotion

Opdel dit hår ved ørerne så du har to frontstykker og opsæt resten af håret i en stram knold. Du bestemmer selv hvor højt eller lavt, du vil have den. Andet step inkluderer en styling lotion. Vores styling lotion har et naturligt finish, der både har et fleksibelt hold, men som også indeholder blandt andet panthenol, der både plejer og styrker håret. De to front stykker redder du tilbage med din foretrukne hårbørste, så hele håret samles. Styling lotionen fordeler du i front stykkerne, men også i håret omkring ørene og i nakken for at holde alle babyhår og kortere hårtotter på plads.

 

Step 3 - Olie

For at tilføje et ekstra plejende step kan du fordele lidt olie i hele året. Olien giver både pleje til dit hår, men tilføjer også et lækkert og shiny finish til din sleek bun. Vores olie er parfumefri, men lavet på 3 plejende olier, der har en underspillet naturlig duft af kokos, abrikos og mandel.

Video tutorial

 

Shop et uundværligt stylingsprodukt her 

Styling Lotion 1
Plejende hårlotion der giver naturlig finish og fleksibelt hold. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Styling Lotion 1