Guidens indhold

Hvor starter man?

Hovedbunden er ofte et overset område. Vi er gode til at pleje vores hår, men alt for ofte bliver hovedbunden glemt - som faktisk er helt essentiel for et hår i trivsel. Hvis du har oplevet hårtab, fedtet eller kløende hårbund eller generelt ikke føler at dit hår føles så sundt, som du ønsker, kan det sagtens skyldes, at din hovedbund ikke er i balance. Vi skal derfor mere back to basics - forestil dig at din hovedbund er en forlængelse af dit ansigt som, ligesom resten af din hud, har brug for pleje og opmærksomhed. Så får hovedbunds vigtighed pludselig en helt anden betydning, ikke? Hvis du kan genkende dét at have en kløende hovedbund, skæl eller andre problemer, er vores Shampoo 4 din nye bedste ven. Bliv klogere på Shampoo 4 og se den i aktion længere nede i artiklen.

 


Til krøllerne

Det bedste du kan gøre for at pleje dine krøller, uanset hvor tætte eller kraftige de må være, er at bruge en god sulfatfri shampoo. De skrappe sulfater udtørrer nemlig dit hår og kan ødelægge dine krøllers struktur. Vores shampoo 0 er utrolig mild og lavet på få ingredienser blandt andet kokosnødolie og på trods af dens mildhed, så skummer den stadig op og efterlader dig med en ren fornemmelse. Den er selvfølgelig Curly Girl Method approved og en oplagt hverdagsshampoo. 

 Til det skandinaviske

Hvis du har mere fint eller skandinavisk hår eller hvis du ville kendetegne dit hår som “normalt” er shampoo 1 til netop dig. Denne shampoo tilfører glans og fylde til håret og efterlader det blødt og sundt. Til det stylede eller farvede

Bruger du mange stylingprodukter eller farver du dit hår? Så har du brug for en mere dybdevirkende shampoo som vores Shampoo 2. Vi kalder den også for en “sunday shampoo”, da den netop er mere afrensende og er med til at reset håret efter en lang uge med mange produkter. Hvis du har meget kraftigt hår kan du med fordel vaske dit hår med shampoo to gange for at virkelig komme i dybden. 

 

Til det helt sarte

Med shampoo 3 har vi gjort rens og vask så simpelt for dig som muligt. Den er lavet på blot fire ingredienser, der er oplagt til dig, der døjer med meget sart hud eller allergi og skal have det så mildt som overhovedet muligt. Den passer til alle hårtyper og kommer i skumform.

 

Til hovedbunden

Vores Shampoo 4 er ikke en bestseller uden grund. Den populære specialshampoo er med til at genoprette en sund hovedbund i balance uden nogle skrappe ingredienser og er derfor, ligesom Shampoo 3, oplagt til sart eksem hud eller dig der døjer med allergi. På ingredienslisten finder du piroctone olamine, der er et svampebekæmpelsemiddel, der modvirker skældannelse.

 


Til alle, ham eller det forsvindende

Oplever du hårtab? Det kan enten være sæsonpræget, hormonpræget eller noget helt tredje. For at dit hår skal kunne gendanne nyt hår, skal din hovedbund have de bedste vækstbetingelser og det giver Shampoo 5 dig. Den indeholder blandt andet Caffein, som er et hurtigt optaget stof, der sætter gang i væksten i hårfolliklerne.