Guidens indhold

Hårpleje

Dit hår gennemgår meget under en graviditet, men især også efter fødslen. Hvis du derfor oplever, at dit hår måske fælder eller føles tyndere efter, at din baby er blevet født, er det faktisk helt normalt. Din krop gennemgår utrolig meget på kort tid og mange oplever især, håret omkring ansigtet knækker og tindingerne pludselig bliver høje. Du kan med fordel starte med at kigge på ingredienslisten på de hårprodukter, du har stående. Indeholder de noget skidt som for eksempel parfume, silikone eller alkohol? Du kan også scanne dine produkter med Kemiluppen appen på din telefon for at få et bedre indblik i dine produkter. Ingen af Purely Professionals produkter indeholder noget skidt og kan med stor tryghed bruges af gravide eller ammende. Vi oplever, at mange skifter til vores produkter netop på grund af graviditet. Er du i tvivl om, hvilken shampoo der passer til netop din hårtype, kan du finde svaret i vores store shampoo guide her:

Hvilken shampoo passer til mig?


Efter du har født og du kan se ændringerne på dit hår, kan du faktisk stimulere hårvæksten med vores Shampoo 5 og Serum 1, der er et genialt makkerpar til ammehår. Consistency is key dog når det gælder hårvækst, så begynd først på din hårbooster mission, når du føler, at du har tid og mulighed for det - vi ved godt, at tid (især til sig selv) er en mangelvare, når man har en baby.

Du kan købe sættet lige her med 15% i rabat:

Hårstimulering
Effektivt hårstimuleringssæt der vitaliserer hovedbunden for en bedre hårvækst. Parfumefri. Spar 15%.
Normalpris 330,00 kr
Udsalgspris 330,00 kr Normalpris 388,00 kr
Hårstimulering

Ansigtspleje

Mange hudplejeprodukter indeholder unødvendig kemi, der kan påvirke din sundhed negativt. Vores hudplejeprodukter er lavet ud fra vores filosofi om, at alle produkter skal have en klar virkning, men lavet på så få rene ingredienser som muligt. Alle vores hudplejeprodukter kan bruges trygt og får alle A-Kolbe i Kemiluppen. Vores Face Oil får en B-Kolbe vurdering, men det skyldes blot, at olien er lavet på æteriske olier. Æteriske olier er ikke skadelige for dig eller din baby, men det er en personlig smagssag, om man vil benytte sig af dem under sin graviditet eller ej. Alle olierne i Face Oil er økologiske og er selvfølgelig parfumefri.

Din hudplejerutine kan med fordel benyttes både morgen og aften. Hvis du ønsker en simpel, men effektiv rutine kan du købe vores komplette ansigtspleje i et lækkert bundle lige her. Produkterne kan bruges af alle hudtyper - gravid eller ej.

 

Ansigtspleje
Komplet ansigtsplejesæt der dækker alle din huds behov. Parfumefri. Spar 15%.
Normalpris 1.068,00 kr
Udsalgspris 1.068,00 kr Normalpris 1.256,00 kr
Ansigtspleje

Kropspleje 

Hvis du har besluttet dig for fjerne parfume fra alle dine plejeprodukter, er det vigtigt også at huske de produkter, som er fælles produkter i hjemmet. Det kan enten være håndsæben på badeværelset, dit vaskemiddel eller håndcremen på natbordet. Vi har flere bud på, hvad du kan smøre din krop ind i - alt efter hvad din smag er. Vi har en klassisk Body Lotion, der både er drøj i brug og absorberes hurtigt. Body Lotion er lavet på vindruekerne olie, der er ekstra god til fedtet eller uren hud - som man kan have tendens til under graviditet. Hvis du er gravid under de kolde vintermåneder, kan du med fordel bruge vores Repair Cream, der giver ekstra pleje til belastet og udsat hud. Er du mere til olie end cremer er vores multifunktionelle Oil et rigtig godt bud; Oil kan bruges i håret, kroppen og ansigtet og også som bade- eller massageolie til din lille baby. Olie må dog generelt først bruges i badet til babyer efter, at resten af navlestrengen er faldet af. 

 

Hand Cleanser
Sulfatfri håndsæbe der nænsomt vasker rent uden at udtørre. Parfumefri.
Normalpris 99,00 kr
Udsalgspris 99,00 kr Normalpris 99,00 kr
Hand Cleanser