Guidens indhold

Olie er generelt et multifunktionelt produkt og vores Oil er ingen undtagelse - se bare nedenfor hvad du også kan bruge den multifunktionelle olie til.

 

Tilføj Oil til din Body Lotion

Mangler du lidt ekstra kropspleje, er det en hurtig og nem løsning at tilføje lidt olie til din bodylotion. Du får alle oliens gode egenskaber med i ét step og skal, som sædvanligt, stadigvæk kun vente kort tid før din bodylotion er tørret ind og du kan komme videre.


Brug Oil som oliekur til håret

Har dit hår brug for et ordentligt skud fugt, så er en oliekur en super måde at lindre en tør hovedbund og give en masse glans til håret. Massér olien ind i håret og hovedbunden om aftenen og lad olien sidde i natten over. Flet gerne dit hår hvis muligt og sov eventuelt med et håndklæde på din hovedpude. Næste morgen er det vigtigt, at du fordeler shampoo i håret FØR du putter vand i. Shampooen fungerer som en mediator, der gør det nemmere at vaske oliekuren ud, da vand og olie ellers ikke er de bedste venner at mikse.

Bland lidt Oil i din foundation

Hvis du har tør hud, kan et par dråber olie i din foundation være en virkelig god idé. Olien gør nemlig din foundation mindre tør på huden, og du får et mere fugtmættet eller 'dewy' look. Pssst… når vi siger lidt olie, så mener vi lidt – omkring én dråbe i din foundation er mere end rigeligt for at opnå fugtet, lækker og ensartet hud.

 

Tilføj Oil til babys rutine 

Vores olie er som alle vores andre produkter uden parfume og skadelig kemi, så du også roligt kan bruge den på børn og baby. Brug den i badevandet, som en nem måde at tilføre pleje til din babys rutine, eller brug den efter til en lille babymassage. Oplever I problemer med arp eller rød numse, kan du også sagtens bruge olien, når du skal pleje den lille.