Guidens indhold

 

 

Emilie og hendes morgenrutine

 

Tungeskraber

En tungeskraber er idéel at bruge til at fjerne bakterier og andet skidt fra tungens miljø. Den er effektiv, hvis man husker at bruge den hver dag og især om morgenen ligesom Emilie.

En kold skyller

Emilie er vinterbader og som bekendt er der mindre tid til egne interesser, når man får børn. En iskold skyller som noget af det første om morgenen kan dog hjælpe på det og det tager hende typisk mellem 30 sekunder og to minutter.

Serum

Det ville være svært for Emilie at leve uden Serum og det er med god grund. Serum består af få, men meget effektive ingredienser, som er med til at fugte og genopbygge huden. Serum er fyldt med gode peptider, der er kendt for at stimulere kollagen i huden samt også glycerin, der blødgører. Emilie bruger mellem 1-2 pump og husker at tilføje på halsen (der kan være nem at glemme, men som også har brug for lidt opmærksomhed).

Serum
Genopbyggende serum der tilfører huden fylde og fugt. Parfumefri.
Normalpris 399,00 kr
Udsalgspris 399,00 kr Normalpris 399,00 kr
Serum

 

Styling Lotion

Styling Lotion er fantastisk til en frisure, der skal være hurtig uden den største effort og er især velegnet til sleek looks. Styling Lotion giver ikke kun et pænt og fleksibelt hold, men er også plejende for håret, da der er panthenol i, der er et plejende B5 vitamin samt Behentrimonium Methosulfate der både beskytter og plejer håret. Et perfekt stylingsredskab til en mor on-the-go, der ikke har tid til at vaske hår så ofte.

Styling Lotion 1
Plejende hårlotion der giver naturlig finish og fleksibelt hold. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Styling Lotion 1

Hair Spray

Som tidligere håndbold-pige har Emilie prøvet lidt af hvert, når det kommer til hårsprays. Purelys Hair Spray er lavet uden noget skidt og unødvendigt uden at gå på kompromis med effekt. Emilie bruger den som et finish til sin frisure, da den har et kraftigt hold og holder hele dagen.

Hair Spray 1
Effektiv hårspray med kraftigt hold der kan bruges i både vådt og tørt hår. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Hair Spray 1

Day + Face Oil

Efter at have ladet serum trænge godt ind i huden, blander Emilie Face Oil med Day. Day indeholder solfaktor 15 og er derfor oplagt som en hverdagscreme til alle hudtyper. Når man først er begyndt på at bruge olie som en fast del af ens rutine, kan man aldrig undvære det igen, mener Emilie. Hun bruger cirka 5 dråber og blander den med Day og påfører på både ansigt og hals.

Day
Plejende dagcreme med SPF og antioxidanter der beskytter huden. Parfumefri.
Normalpris 309,00 kr
Udsalgspris 309,00 kr Normalpris 309,00 kr
Day

Face Oil
Ansigtsolie der giver smuk glød samt virker beroligende og tonende på huden.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Face Oil

Moisture Mask

De morgener hvor Emilie træner, ser rutinen lidt anderledes ud. Der bruger hun kun Moisture Mask før træning. Da den jo er en ansigtsmaske, så kan den egentlig sidde så længe, man har lyst. I 15 minutter, under en træning eller over natten - det er op til dig. Efter træning vasker Emilie den af og afslutter med Serum og Face Oil.