Guidens indhold

  

 

Alberte og hendes aftenrutine

 

Facial Cleanser

Facial Cleanser er første step i Albertes rutine. Det er en let og mild skumrens, der effektiv renser huden og fjerner make-up uden at udtørre huden. Idéel til alle hudtyper og især sensitiv eller kombineret hud med tendens til at slå ud ligesom Albertes.

 

Facial Cleanser
Mild og skummende ansigtsrens der virker beroligende og plejende. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Facial CleanserFace Mist

Når din hud er i udbrud, er det vigtigt med milde produkter, der beroliger huden. Face Mist gør netop dette og Alberte bruger den efter hun har renset sit ansigt med vand, da misten regulerer hudens pH-værdi til et mere surt miljø, som huden trives rigtig godt i.

 

 

Face Mist
Beroligende ansigtsmist der fugter og opfrisker alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 149,00 kr
Udsalgspris 149,00 kr Normalpris 149,00 kr
Face Mist
Hyeja Niacinamid Serum

Som serum bruger Alberte en niacinamid serum fra k-beauty mærket Hyeja. Niacinamid er utrolig fugtgivende samt forbedrer det hudens barriere.Multi Base

“Jeg ved ikke hvilken slags magi, de har puttet i den her…” siger Alberte om Multi Base. Svaret er en masse milde, men aktive ingredienser såsom ecotin, squalane og det a-vitamin ligende stof Bakuchiol. Multi Base er oplagt til dig, der døjer med urenheder og akne især også fordi den har en dejlig kølende effekt på huden.

 

 

 

Multi Base
Aktiv gelcreme der hjælper med at optimere og fugte alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Multi BaseElizabeth Arden Advanced Ceramide Night

 

Alberte har brug for ekstra fugt om aftenen og bruger her Advanced Ceramide Night fra Elizabeth Arden. Cremen er fyldt med ceramider, der styrker hudens barriere og Alberte bruger den også på halsen, der ofte er et overset område, der også har brug for fugt og kærlighed.


Face Oil

Når der er behov for lidt ekstra fugt, er Face Oil en sikker vinder. Alberte bruger den især i vintermånederne for at forsegle al fugten, hun allerede har tilført sin hud. Face Oil har både en tonende og beroligende effekt og så giver den en smuk glød.

 

Face Oil
Ansigtsolie der giver smuk glød samt virker beroligende og tonende på huden.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Face Oil

 


La Roche Posay Effaclar Duo+M

Alberte bruger denne spot treatment fra La Roche Posay til at fade og mindske synligheden af de ar, hun har.
Spot Stick Tea Tree Oil Australian Bodycare

Hvis der er behov for lidt mere akut og effektiv hjælp til urenheder, er en spot treatment lavet på tea tree oil Albertes go-to.