Guidens indhold

Hvorfor er der ikke en shampoo med i testsættet?

Måske du har været inde at tjekke vores testsæt ud til et kemisk behandlet hår og har set, at der ikke følger en shampoo med. Et kemisk behandlet hår har brug for meget pleje, og derfor har vi valgt at fokusere på lige præcis det i vores testsæt til farvet og kemisk behandlet hår. 

MEN dermed ikke sagt, at du ikke kan finde en Purely shampoo, der passer til dit kemisk behandlede hår. Det handler mere om, at du ved, hvordan en shampoo uden unødig kemi opfører sig lige præcis på et hår som dit.

Testsæt til farvet hår
Dybdevirkende testsæt til farvet hår, der fugter og genopbygger håret. Parfumefri.
Normalpris 79,00 kr
Udsalgspris 79,00 kr Normalpris 117,00 kr
Testsæt: Farvet & behandlet hår

 

Silikone i hårpleje

Silikone er et af de indholdsstoffer, som du aldrig finder i et Purely produkt. Du finder det i mange skønhedsprodukter, hvor det mest af alt tjener som et blødgørende element. Det tilføjes eksempelvis ofte hår- og kropsolier for netop af få den silkebløde fornemmelse frem, som vi alle kender. Men silikone har ikke nogen funktion udover det og blokerer dertil også i en vis grad for de egentlige oliers effekt. Og så er det også en synder, når det skylles ud i grundvandet. For os er det derfor et meget unødigt indholdsstof, der ikke skaber nogle egentlige resultater eller virkning, hvorfor vi har valgt at udelade det.

Men lige nøjagtig den silkebløde fornemmelse og effekt er en funktion, som især et kemisk behandlet hår kan lide. Det hjælper nemlig med at samle håret, som ellers er åbent efter den kemiske behandling. I et kemisk behandlet hår opstår der altså mere friktion og dét hjælper silikone med at udglatte. Så når man har et farvet hår og vasker med en Purely shampoo, så er følelsen måske, at håret er en smule uglet efter, hvorfor nogen synes det virker til, at det ikke fungerer for dem.

Hvordan kan en Purely shampoo så virke godt for dig med et kemisk behandlet hår?

Først og fremmest skal man vælge den shampoo, der passer til ens hår. Her skal du kigge på om dit hår er fint eller kraftigt, krøllet eller glat. Hvis du har et fint, skrøbeligt – og selvfølgelig kemisk behandlet hår – så kan det være, at Shampoo 5 er noget for dig. Den har vitaliserende egenskaber, og vi har fået flere beretninger fra kunder med kemisk behandlet hår, at den virker rigtig godt for dem! Lige et lille fif fra os, hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge.

Et andet fif er at fokusere på måden, du vasker dit hår på. For at imødekomme unødig friktion, kan du rede håret igennem inden bad. Derefter, når du fordeler shampooen, husk så at massere håret nedad mod nakken - så du ikke vasker i cirkler på toppen af hovedet, som vi alle ofte kommer til. Det ugler unødigt. 

Men det mest essentielle for et kemisk behandlet hår er en masse pleje! Dit hår vil med sikkerhed nyde godt af vores leave-in conditioner, Treatment 1, som gør det nemt at tilføre pleje hver dag, selvom du måske ikke vasker håret så ofte. Når du så har lidt tid under bruseren, kan du supplere din Conditioner 1 eller Conditioner 2 (alt efter om du har fint eller kraftigt hår) med en ugentlig hårmaske som Hair Repair 2. Den kan både bruges til at berolige hovedbunden, give dybdevirkende pleje og reparere hårstråets overflade. Den pleje du bruger i badet, kan du med fordel fordele med en bredtandet kam, som fordeler plejen ligeligt og samtidig imødekommer friktion og uglet hår.

Hair Repair 2
Intensiv hårmaske der giver dybdevirkende pleje til både hår og hovedbund. Parfumefri.
Normalpris 239,00 kr
Udsalgspris 239,00 kr Normalpris 239,00 kr
Hair Repair 2 -150 ml