Guidens indhold

Glass skin handler kort fortalt om at have en helt gennemfugtet hud, der er så ren og glowy, at den skinner. Trenden stammer fra koreansk beauty, men det er muligt at opnå den sunde hud med danske clean beauty produkter. Vores produkter bliver altid udviklet med et multifunktionelt purpose, så de kan tilpasse alle typer og trends og med blot fire produkter kan du opnå den sunde og trendende hud. 

 

 

Step 1 - mist

Før du starter din rutine, er det altid bedst at starte med en god og ren hud. Her kan du optimere med Face Mist, der giver den dér ekstra lækre fugtgivende glow, der er god for alle hudtyper. Mange mists på markedet er lavet på udelukkende vand, men vores Face Mist er spækket med gode og fugtgivende ingredienser såsom sorbitol, ectoin samt glycerin, så du ikke kun fugter din hud, men også plejer den. Du kan miste lige så meget, som du vil, da den tørrer hurtigt ind uden at fedte og misten er dermed et oplagt første step i enhver rutine.Face Mist
Beroligende ansigtsmist der fugter og opfrisker alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 149,00 kr
Udsalgspris 149,00 kr Normalpris 149,00 kr
Face Mist

 


Step 2 - serum

En kombination af Face Mist efterfulgt af Serum giver den ultimative dewy hud. Vores serum er meget flydende og glaslignende og derfor oplagt at bruge, hvis man ønsker glass skin. Vi skriver på produktet, at man kan bruge 1-2 pump, men ønsker du at være ekstra glazed donut-y, kan du bare pumpe så meget, du har lyst til for den ønskede effekt. De bedste serummer til glass skin, er dem der består af blandt andet hyaluronsyre og andre fugtgivende ingredienser. Vores Serum består netop af hyaluronsyre, glycerin og er fyldt med gode peptider.Serum
Genopbyggende serum der tilfører huden fylde og fugt. Parfumefri.
Normalpris 399,00 kr
Udsalgspris 399,00 kr Normalpris 399,00 kr
Serum
 

 


Step 3 - creme

En af vores bestsellere og en oplagt creme til dewy hud er Multi Base. Det er en meget let gelcreme, som efterlader huden helt sund og glazed. Da det netop er en gelcreme, giver den også den der “glass” effekt kontra andre dagcremer og så har den endda en dejlig kølende effekt på huden. Multi Base er proppet med gode vitaminer såsom vitamin b3, c og det a-vitamin lignende ingrediens Bakuchiol, så du får ikke kun en creme, der efterlader dig som en glazed donut, men også en meget aktiv creme, der går ind og opbygger og fugter din hud.

 

Multi Base
Aktiv gelcreme der hjælper med at optimere og fugte alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Multi Base
 Step 4 - olie

Et genialt sidste step til at forsegle al fugten du har givet din hud, kan du gøre med en god ansigtsolie. Især i vinterhalvåret kan det være en god ide at tilføje en god olie til din rutine, da de både plejer og indkapsler fugt. Vores Face Oil er lavet på få gode olier som havtorn, cypress og morgenfrue, der alle har hver deres gode effekter, som aktivt forbedrer huden. Desuden får du også den lækreste glød fra havtornen, hvis samme opfriskende orange farve pryder emballagen. Face Oil kan bruges i hele ansigtet samt på halsen og er prikken over i'et i en glass skin rutine med fokus på ekstra glød. 

 

Face Oil
Ansigtsolie der giver smuk glød samt virker beroligende og tonende på huden.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Face Oil