Guidens indhold

Nej tak til spaltede spidser

Sundt hår er in. Og det elsker jeg. Det er jo lige præcis, det jeg står for. Sundt hår, uden kemikalier. Så der komplimenterer Purely jo bare så meget mit koncept. Om det er krøllet hår eller ej, så vil folk ikke have spaltede spidser. De vil gerne have et hår, der ser sundt ud.

Sørg for at have styr på forarbejdet

Behovet for et sundt hår er især synligt efter ferieperioder. Man kan tydeligt se det, når folk kommer hjem fra ferie - hvor de har været meget i sol, saltvand, klor - jamen så er håret fuldstændig frizzy. Det er faktisk ikke til at redde, så det bedste at gøre er at klippe alt det slidte af. Men man kan undgå det ved at komme det i forkøbet med den rigtige pleje. Her er mit fif at bruge Hair Repair og Treatment. De af mine kunder, der har en god rutine med det, jamen de har stadigvæk pænt og sundt hår, når de kommer hjem fra ferie. Så altså, man skal gøre sit forarbejde under hårvasken derhjemme.

Anne-Sofies top 3 produkter til et hår der trænger til pleje 

Det er nok ikke den største overraskelse, at jeg synes, at Hair Repair og Treatment er fuldstændig geniale, når man gerne vil have et sundt hår. Altså Treatment er mit favoritprodukt. Virkelig. Jeg bruger det flere gange om dagen. Men også Hair Repair. De hænger ligesom sammen, når man plejer hår.

Men så er der også Oil. Folk er nogle gange lidt bange for at bruge olie, måske fordi det er meget fedtet og koncentreret. Men min oplevelse er, at når de prøver det, så er de vilde med det. Én dråbe af olien kan give den der pleje og glans, som mange efterspørger.

 

 [oil]

Anne-Sofies fif til at få det optimale ud af sine produkter

Der er mange der ikke ved, at man skal arbejde meget med sine produkter, når man først har dem i hænderne. Der er mange, der tror, at de bare skal tage en dråbe Oil eksempelvis, klaske hænderne sammen og så begynde at kramme håret. De gør den fejl, at de simpelthen lader hænderne ramme et sted på håret, og så bliver det mega fedtet. Så mit råd til folk - uanset om det er Oil, Treatment eller Styling Lotion, hvad end det nu kan være - er altid: Få fordelt produktet ordentligt. Det handler simpelthen om at komme helt ind under og rundt i alt ens hår og få brugt produktet. Så undgår man netop også, at der kommer for meget i ens spidser – man vil jo gerne have noget pleje til spidserne, bare ikke for meget. 

Anne-Sofies step-by-step guide

  1. Fordel produktet på hele håndfladen ved at massere det mellem dine hænder.
  2. Derefter bruger du så først fingerspidserne til at fordele produktet i håret. Simpelthen brug noget tid på at fordele det over det hele.
  3. Kør hænderne sammen igen og massér, så du får mere produkt ud på fingerspidserne endnu en gang.
  4. Så fordeler du igen produktet i håret.
  5. Er det et stylingprodukt, skal du gå lidt hårdere til værks nede ved hovedbunden i step 4, og få produktet krammet ind der hvor du gerne vil have, at det skal give et løft.
Alle artiklens udtalelser og råd er af Frisør Anne-Sofie Rosenvinge.