Guidens indhold

Tilføj fugt indefra

Hjælp din hud med at danne fugt indefra. Moisture Mask stimulerer hudens naturlige fugtfaktor med dens indhold af salturtekstrakt - en oplagt tilføjelse og fugtgiver til den kolde vintertid, hvor din hud er eksponeret for et tørt indeklima, samt vinterens vind og vejr.

Du kan med fordel påføre et lag inden sengetid, og lade masken virke natten over for endnu bedre resultater. Du kan også bruge den som et ekstra lag fugtighedscreme i løbet af dagen eller som spot treatment på ekstra tørre områder efter behov.

 

Nærende olier

Tilføj en ekstra fugtbarriere til din rutine med nærende olier. Oil trænger dybt ind i huden, og virker både som fugtgiver med indhold af bl.a. koldpresset kokosolie, imens den samtidig fungerer som en god barrieredanner, da den forhindrer vandet i at fordampe fra huden.

Er du ny til olier, kan du med fordel tilføje et par dråber i din Body Lotion, for ekstra pleje, uden den olierede fornemmelse. Det samme gælder for Face Oil, som du også sagtens kan tilføje et par dråber af til din dag- eller natcreme!

Dybdevirkende maske

Også håret har brug for ekstra pleje i de kolde måneder, hvor vintertøj, halstørklæder og huer slider på hårstrået. Derfor er det vigtigt at pleje håret med en genopbyggende hårkur, som Hair Repair 2, der indeholder den pertenterede peptidsekvens Kerastore, der hjælper med at reparere hårstrået.

Hair Repair 2 indeholder også avokadoolie, som har en beroligende effekt på hovedbunden - du får altså en gennemtænkt hårmaske der plejer, fugter og beskytter både hår og hovedbund.  

 

Shop de uundværlige vinterfavoritter her

 

Moisture Mask
Fugtgivende ansigtsmaske der hjælper huden med at regulere sin fugtbalance. Parfumefri.
Normalpris 149,25 kr
Udsalgspris 149,25 kr Normalpris 199,00 kr
Moisture Mask

 

Oil
Ren olie til krop, ansigt og hår der plejer og blødgør. Parfumefri.
Normalpris 149,25 kr
Udsalgspris 149,25 kr Normalpris 199,00 kr
Oil

 

Hair Repair 2
Intensiv hårmaske der giver dybdevirkende pleje til både hår og hovedbund. Parfumefri.
Normalpris 179,25 kr
Udsalgspris 179,25 kr Normalpris 239,00 kr
Hair Repair 2 -150 ml