Guidens indhold

Hvad er Double Cleansing?

Du har sikkert også et rense-step i din hudplejerutine, om det så er micellar water, en klassisk skumrens eller noget helt tredje du bruger. Der er dog kommet en ny tendens, hvor man netop gentager dette step for at rense huden endnu mere i dybden. Du kan anskue det første step, som dét hvor du fjerner make-up, snavs eller andet skidt, dit ansigt er blevet udsat for i løbet af dagen. Dette gøres gerne med enten en micellar rens eller en olie baseret rens. Hvis du normalt ville gå videre til enten serum eller essence her, skal du faktisk finde en ny rens frem. Andet og sidste step i en double cleanse rutine er nemlig enten en milky- eller skumrens. Det er denne rens, der går mere i dybden på den rene hud og fjerner de ting på huden, som man ikke selv kan se med øjnene.


Første step - en micellar rens

En micellar rens som vores Cleansing Water er oplagt til at fjerne make-up, når dagen er ovre. Udover at fungere som en make-up og snavsfjerner, så plejer og fugter Cleansing Water også din hud, da den indeholder glycerin, agurkekstrakt samt urea. Glycerin er en utrolig fugtgivende ingrediens, der både plejer hud og hår. Agurkeekstrakten køler huden samtidig med at den blødgør og fugter huden og urea er et fugtgivende carbamid, som er et aktivt stof, der binder fugten i huden. Derved får du både en effektiv micellar rens, der fjerne snavs og beskidt, men også et produkt der ikke stripper din hud fra noget godt, men tværtimod fugter og plejer din hud. 

 

Cleansing Water
Mild micellar water der renser, fjerner makeup og fugter alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 89,00 kr
Udsalgspris 89,00 kr Normalpris 89,00 kr
Cleansing Water


Andet step - en skumrens

Facial Cleanser oplagt som den sidste rens i en double cleanse rutine, da den netop er på skumform og kan masseres ind i hele ansigtet og komme ned i huden og rense. Facial Cleanser er utrolig mild og skånsom og består af blot syv ingredienser. Den er derfor især oplagt til sensitiv hud eller allergibetinget hud. Cleanseren har en mild duft af kamille, da den består af et økologisk olieekstrakt fra kamilleblomsten. Olieekstrakten er anti-inflammatorisk og har en helende effekt på huden. Detergenten i Facial Cleanser er Coco-glucoside, der er et mildt vegansk rensestof. Udover at rense mildt huden indeholder detergenten også blødgørende egenskaber. Der er også glycerin i Facial Cleanser, som også indgår i Cleansing Water.

 

Facial Cleanser
Mild og skummende ansigtsrens der virker beroligende og plejende. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Facial Cleanser

  

En mild, men effektiv duo