Guidens indhold

Til mor

Den bedste julegave man kan give sin mor er muligheden for at tage et øjeblik og pleje sig selv. Ligegyldigt hvor gammel din mor er, så er selvpleje altid aktuelt til en travl mor, der oftest bruger størstedelen af sin tid på andre. Vores Face Oil er et oplagt produkt til netop at skabe et øjeblik for sig selv, om den så skal indgå som et step i hudplejerutinen eller give anledning til en ansigtsmassage. Som en lille ekstra gave kan du også give en gua sha med for at fuldende oplevelsen.

Face Oil
Ansigtsolie der giver smuk glød samt virker beroligende og tonende på huden.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Face Oil

 

 

Til far

En far kan være tæt på umuligt at give gave til, hvis man vil give noget andet end de klassiske sokker eller en god bog. Alle har brug for en god og drøj multipurpose creme og vores Recovery Cream har en god og handy størrelse på 60ml, så din far kan have den med overalt og endda med i lommen. Juletiden er også det perfekte tidspunkt at give en god håndcreme på og den er tilmed også et meget budgetvenligt produkt.

Recovery Cream
Plejende creme til skadet hud der hjælper huden med at regenerere og hele. Parfumefri.
Normalpris 139,00 kr
Udsalgspris 139,00 kr Normalpris 139,00 kr
Recovery cream

 

 

Til søskende 

Hvis man skal starte med ét godt alsidigt stylingsredskab, er Styling Lotion 1 et rigtig fint bud. Det er et multifunktionelt produkt, der kan bruges i alle hårtyper- og længder og som tilføjer et flot shine og hold uden at tynge håret. Den kan endda også bruges som en krøllecreme til alle længder, da den er Curly Girl Method approved. Den kan indgå i en fast hårrtuine eller stå for sig selv, så uasnet dine søskende går meget op i eller slet ikke op i sit hår, er en god styling lotion den oplagte gave.

Styling Lotion 1
Plejende hårlotion der giver naturlig finish og fleksibelt hold. Parfumefri.
Normalpris 189,00 kr
Udsalgspris 189,00 kr Normalpris 189,00 kr
Styling Lotion 1

 

 

Til bedsteforældre

Et godt sæt kan man aldrig gå galt i byen med. Bedsteforældre kan være svære at introducere nye ting til, så et sikkert bud på en god gave kunne være vores håndpleje sæt, der består af en ultra mild sulfatfri, men effektive håndsæbe samt Repair Cream der er en ekstra plejende creme, der kan bruges af alle. Håndplejesættet er et godt gavebud, der kan bruges i alle hjem og endda står flot ude på badeværelset.

Håndpleje
Mildt håndplejesæt der effektivt beskytter og plejer hænderne. Parfumefri. Spar 15%.
Normalpris 254,00 kr
Udsalgspris 254,00 kr Normalpris 298,00 kr
Håndpleje
 

 

Til kæresten

En god creme med aktive ingredienser kan gøre en stor forskel for ens hud og rutine. Multi Base er ét af vores mest populære produkter og det er der en god grund til. Den sikrer din hud et godt fundament og minder om en a-vitamin creme uden de harske ingredienser, som godt kan være meget skrappe for mange hudtyper. Multi Base kan bruges af alle hudtyper og alle køn. Den er et af vores lidt dyrere produkter, men ofte er gaven til ens kæreste er ofte også én man gerne vil splurge lidt mere på. Vi oplever også, at især mange mænd er rigtig glade for Multi Base.

Multi Base
Aktiv gelcreme der hjælper med at optimere og fugte alle hudtyper. Parfumefri.
Normalpris 339,00 kr
Udsalgspris 339,00 kr Normalpris 339,00 kr
Multi Base

 

 

Til baby

Hvis du skal give en gave til baby eller barn og ikke give det klassiske plastiklegetøj, men noget forældrene faktisk kommer til at bruge, er vores Baby Shampoo et rigtig godt bud. Baby Shampoo består af meget få, men ultra milde ingredienser, der rengører barnets hår uden skrappe ingredienser eller sulfater. Shampooen er en rigtig fin og mild første shampoo, man kan give med god samvittighed til alle babyer og småbørn - og så vælter den heller ikke dit gavebudget.

Baby Shampoo
Sulfatfri shampoo og kropssæbe særligt velegnet til babyer og småbørn. Parfumefri.
Normalpris 99,00 kr
Udsalgspris 99,00 kr Normalpris 99,00 kr
Baby Shampoo

 

 

Til vennen

En god leave-in kur er ofte et overset hårplejeprodukt, men også meget svært at undvære når først man har fundet en god én. Treatment 1 er en dybdevirkende kur, der tilfører fugt og glans til håret. Den kan bruges af alle hårtyper, du skal bare være opmærksom på hvor stor en mængde du bruger afhængigt af hvor fint eller langt hår du har. Jo længere og kraftigere hår, jo mere produkt. Treatment 1 er meget drøj i brug og den oplagte gave til din bedste ven uanset køn eller hårtype.

Treatment 1
Dybdevirkende leave-in hårkur der lukker hårstråets skællag og tilfører fugt. Parfumefri.
Normalpris 259,00 kr
Udsalgspris 259,00 kr Normalpris 259,00 kr
Treatment 1

 

 

Husk at når du køber julegaver fra Purely for over 400kr, får du en gratis gavepose med ved at bruge rabatkoden GAVEPOSE. Gaveposen er lavet af genanvendte materialer og udarbejdet i samarbejde med influent Johanne Kohlmetz og det socioøkonomiske værksted I Tråd Med Verden, så du med god samvittighed kan pakke dine julegaver ind.