travel time

Photo 18-06-14 10.51.04
Nu nærmer rejsesæsonen sig for alvor - også her på kontoret. Vi skal både til Sverige, Schweiz, Tisvilde og selvfølgelig til "hjemstavnen" Fanø, så der skal pakkes både til camping, bilrejse, swimming pool, strand og sommerhus - og vi skal selvfølgelig have Purely Professional travel sizes med i kufferten!

De findes altid på tilbud i shoppen, og husk at hvis du ønsker en anden shampoo (0,1,2 eller 4) eller conditioner i pakken, så skriv det på ordren, så skal vi nok sørge for, at du får dit PP sæt med i kufferten. For eksempel kan det være en rigtig god idé med en Shampoo 4 på rejsen. Den modvirker skæl og kløe, der ofte opstår, når hårbunden reagerer på miljøskift, så som ændringer i vandtyper, temperaturudsving, udtørring osv.

Rigtig god sommer - vi håber den bliver fuld af spændende rejser!

PS Der er en del på instagram, der har spurgt på hvor vi har købt vores knock knock blokke - og dem kan I finde lige her !

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram