the zero

Da vi for knap et år siden sad og diskuterede vores kommende sulfatfrie shampoo, udbrød vores konsulent 'the hairstralian' begejstret: "let's call it the zero!" og det er jo klart, fordi der er 0 sulfater i og iøvrigt 0 af alle de andre grimme ting som farve, parfume, parabener og bla bla bla.

Og sådan blev shampoo 0 døbt. Og i foråret blev den lanceret (se her hvordan det løb af) og den har allerede haft stor succes i sit korte liv! For den duer til krøller og til glat hår og til tørt hår og til kraftigt hår. Den slider ikke på håret, men gør det blødt og lækkert, og samtidig er den også super skånsom for hårbunden.

Nogle personer vil i begyndelsen opleve at håret kan blive mere fedtet, hvilket skyldes, at hårbunden i overgangen fra stærke til milde sæbestoffer stadig kompenserer for det fjernede fedtstof. Som regel er der tale om en periode på 2-3 uger, før hårbunden har omstillet sig til den nye tilstand.

Personer med meget fint hår kan opleve, at deres hår mister fylde. Dette skyldes, at hårets overflade ved brugen af den sulfatfri shampoo gradvist lukker sig og igen virker beskyttende, hvilket betyder at vandoptagelsen i håret bliver mindre og hårstrået derfor virker finere (læs mere om det her).

Lige nu er vi igang med at lave ny produktfolder, og skal på meget kort plads give en beskrivelse af shampoo 0, og det er rigtig svært når den duer til så meget:

"en sulfatfri shampoo, der bevarer hårets naturlige skællag. Særligt velegnet til krøllet og tørt hår".

Vi mangler lige det helt rigtige Draper spin på vores stjerne - måske skal det bare være:

"the zero - when your hair needs a hero"  😉

Her kan I lige se lidt andre meninger om shampoo 0:

Mariasilje

Emilysalomon

Mindthebeauty

Og vi vil som altid gerne høre jeres erfaringer også 🙂

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram