Virkning

Vi har et overordnet krav til alt, hvad vi laver. Det skal virke. Vores produkter er enkle, men de skal have maksimal effekt. Vi har både øje for kvalitet og kvantitet, når vi sammensætter vores produkter.

Kvalitet

Det første skridt på rejsen, mod et produkt der virker, er research. Ofte har vi en idé til en problemstilling, vi gerne vil løse, men det kan også tænkes at vi støder på en spændende ingrediens, som vi tænker ind i vores produktlinje.

Når man har identificeret den - eller de - aktive ingredienser, gælder det om at finde dem i den optimale kvalitet.

For at finde den rette kvalitet, betyder et indgående kendskab til leverandøren rigtig meget. Er det en helt ny ingrediens, der skal testes, køber vi prøver flere forskellige steder og undersøger dem i vores laboratorium.

Af og til viser det sig, at en prøve er totalt virkningsløs, fordi kvaliteten af indholdsstoffet er for ringe.

Kvantitet

Ud over kvaliteten af de forskellige ingredienser er koncentrationen noget af det vigtigste, når man ønsker en optimal effekt af sit produkt. 

Har man mange forskellige aktive ingredienser i en meget lille koncentration, så svarer det til at tage en lille del af en masse forskellige piller. Man får ikke den ønskede virkning, hvis man ikke får den aktive ingrediens i den rigtige koncentration.

Der kan være alle mulige gode indholdsstoffer i et produkt, men hvis koncentrationen er meget lille, kan det altså næsten være lige meget. 

Det giver ikke mening at bruge et produkt med en meget lille smule af en aktiv ingrediens, når man ønsker en effekt.

På samme måde giver det heller ikke mening at bruge et produkt med en stor koncentration af et indholdsstof med meget dårlig kvalitet. Derfor har vi både stort fokus på kvantitet og kvalitet, når vi sammensætter produkter. Det giver produkter, der virker.

Når man som bruger anvender et produkt med forventning om at få en effekt, er det tilsvarende vigtigt, at man bruger det i de mængder eller med den hyppighed, som der er foreskrevet. Fx ved vi alle sammen, at solcreme skal påføres i en vis mængde, for at kunne give den lovede dækning. 

Det samme gør sig gældende med fx et serum eller en creme med aktive stoffer. Man kan ikke duppe produktet på og regne med at få det fulde resultat.

Hvis et produkt skal påføres med en vis hyppighed for at virke, er det også vigtigt at tage højde for det. Hvis man, i stedet for at bruge det hver eller hver anden dag, bruger det en gang om ugen svarer det til man får 1/7 af den dosis, der var beregnet.
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down